Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Πλησιάζουμε σιγά- σιγά στο ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής χρονιάς . Κάποιες  ομάδες έχουν αρχίσει την προετοιμασία τους, κάποιες άλλες οι περισσότερες δηλαδή ξεκινούν τις επόμενες μέρες . Η μεταγραφική περίοδος δεν είναι ιδιαίτερα έντονη  , αλλά αναμένεται να αυξηθεί τις επόμενες μέρες. Φημολογείται όμως έντονα ότι κάποια ή κάποιες ομάδες δεν θα  αγωνιστούν φέτος.  

Αυτό θα ξεκαθαρίσει οριστικά τις επόμενες μέρες . Να υπενθυμίσουμε ότι μέχρι την Τετάρτη 28 Αυγούστουθα μπορούν  τα σωματεία να υποβάλλουν τις δηλώσεις συμμετοχής σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Να σημειωθεί ότι για  μια ακόμα χρονιά δεν υπήρξε καμία αύξηση στα σχετικά παράβολα συμμετοχών  και δελτίων με απόφαση της ΕΠΣ Πειραιά η οποία αναγνωρίζει τις δυσκολίες που υπάρχουν…. Τα παράβολα συμμετοχής για Α΄ και Β΄ Κατηγορία είναι 150 €  και για την Γ΄100€. Στα ποσά αυτά θα πρέπει να προστεθεί και η ετήσια συνδρομή που είναι 50€ και για τις τρεις  κατηγορίες.

Για το Κύπελλο το παράβολο συμμετοχής είναι για την Α’ Κατηγορία 80€, για την Β’ 50€ ενώ για την Γ’ Κατηγορία η συμμετοχή είναι δωρεάν . Τα Πειραϊκά σωματεία Γ’ Εθνικής πληρώνουν 80€ συμμετοχή για το Κύπελλο συν 50€ την ετήσια συνδρομή τους…. Πολύ καλές κινήσεις από την διοίκηση του Αίαντα στις μεταγραφές . Όμως η προβολή τους από την σελίδα του συλλόγου , δεν είναι η καλύτερη . Όταν αποκτώνται κάποιοι παίκτες θα πρέπει να γράφονται τα πλήρη στοιχεία τους . Θέση , ηλικία, προηγούμενες ομάδες. Για παράδειγμα γράφτηκε ότι αποκτήθηκε ο τερματοφύλακας Γιώργος Γεωργίου από τα Μετέωρα . Έτσι απλά . Τίποτα περισσότερο .

Κι όμως ο Γιώργος δεν είναι άσχετος με το Πειραϊκό ποδόσφαιρο . Είναι γέννημα θρέμμα της Αμφιάλης . Γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό που θα έπρεπε να είχε επισημανθεί.  Αυτά καλοπροαίρετα και με όλη την καλή διάθεση . Ο Αίας δεν είναι τυχαίο σωματείο… Επέστρεψε στη Χαραυγή ο Γιώργος Θεοδωρίδης, ένας  από τους καλύτερους επιτελικούς μέσους που έχουν περάσει από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο . Δεν αγωνίστηκε καθόλου πέρυσι λόγω σπουδών. Ουσιαστικά λοιπόν λογίζεται σαν μεταγραφή…. Για τους Νέους Ευγένειας έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές. Όμως αξίζει να επαναλαμβάνουμε κάποια πράγματα. Στον ιστορικό σύλλογο γίνεται σωστή επιστημονική και επαγγελματική  δουλειά όσον αφορά τις υποδομές. Τα αποτελέσματα έχουν αρχίσει ήδη να φαίνονται . Αρκετά παιδιά έχουν ξεπηδήσει από τις ακαδημίες του σωματείου  και σήμερα αγωνίζονται στην πρώτη ομάδα.  Οι Νέοι επανήλθαν φέτος στην Α’ Κατηγορία. Τίποτα δεν είναι τυχαίο…..

To  γιόρτασαν  δεόντως ο  σύμβουλος της ΕΠΣΠ Παναγιώτης Λαπατάς μαζί με τη σύντροφο του Μαίρη ανήμερα της Παναγίας  ημέρα της ονομαστικής τους εορτή. Όπως κάθε χρόνο στη Σαλαμίνα. Με ωραία παρέα , άφθονο φαγητό, χορό  αλλά και οριεντάλ από καλλίγραμμη κυρία με την ανάλογη ….ενδυμασία(τρόπος του λέγειν)  που επιδιδόταν μοναδικά στον χορό της κοιλιάς… Έτσι μου ΄ρχεται από του χρόνου να αφήσω την Κεφαλονιά και να   πηγαίνω εκεί..Αυτά τα θεάματα δεν χάνονται!!  Χρόνια Πολλά παιδιά!!!! Γνωστός μεγαλοπαράγοντας του Πειραϊκού ποδοσφαίρου επανέρχεται μετά από δυο χρόνια στα διοικητικά της ομάδας του . Δεν θα πούμε το όνομα του για την ώρα . Το κρατάμε …επτασφράγιστο μυστικό. Έχουμε όμως απορία. Πως ξαφνικά πήρε αυτή την απόφαση ; Το πιθανότερο είναι ότι από τις πολλές ….κωλοτούμπες  στους αμμόλοφους της Τήνου στρόφαρε το μυαλό του και σκέφτηκε ότι είναι καλύτερα να ασχοληθεί και πάλι με την ομάδα της καρδιάς του…. Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους…

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply