Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

***Η αφαίρεση των πέντε βαθμών από τον Προφήτη Ηλία δεν επιφέρει σημαντικές αλλαγές στον βαθμολογικό πίνακα .Η μόνη αλλαγή είναι ότι θα ξεκινήσει από την  τέταρτη θέση και όχι από την τρίτη θέση στα πλέι άουτ , και χωρίς κανένα βαθμό.« τυχερή» της υπόθεσης η Σπίθα που αρχίζει με ένα….

***Όσον αφορά τον ποδοσφαιριστή  Χρήστο Τσάδαρη ουσιαστικά χάνει σχεδόν όλη την επόμενη χρονιά αφού πέραν των 21 αγωνιστικών του επιβλήθηκε και δίμηνη τιμωρία που θα ισχύσει μετά το τέλος της παραπάνω ποινής….

***Αρχίζουν σήμερα λοιπόν τα πλέι οφ της Β’ και της Γ’ Κατηγορίας . Όσο για τα πλέι άουτ της Β’ θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα…

***Φυσικά έχουμε και το αυριανό μεγάλο Πειραϊκό ντέρμπι για τα μπαράζ στη Γ’ Εθνική. Ίκαρος Καλλιθέας και ΑΠΟ Κερατσίνι θα προσπαθήσουν για μια μονάκριβη θέση σε ένα άδικο σύστημα . Αυτό βέβαια τώρα δεν αλλάζει . Θα πρέπει όμως οι φίλοι των δυο ομάδων να μην παρεκτραπούν αφού η ρίψη αντικειμένων και ιδιαίτερα κροτίδων μπορεί να φέρει ακόμα και διακοπή του αγώνα.…

***Τέλος ο Βαγγέλης ο Κώτος από τον Παννεαπολικό. Μία ωραία συνεργασία έλαβε τέλος …

****Το νούμερο 10082 βάση της κλήρωσης του Λαϊκού λαχείου της 5.5.2015 είναι     αυτό που κερδίζει το ποδήλατο.

Ο τυχόν κάτοχος του λαχνού  παρακαλείται    να προσκομίσει τον τυχερό λαχνό ή να επικοινωνήσει με την γραμματεία της Ε.Π.Σ.Π.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply