Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Η βία έφτασε μέχρι και στα πρωταθλήματα υποδομών . Δυστυχώς . Το Σαββατοκύριακο που πέρασε είχαμε δυο σοβαρά κρούσματα . Δεν χρειάζεται να αναφερθούμε σε λεπτομέρειες . Απαράδεκτες καταστάσεις Η ΕΠΣΠ όμως είναι αποφασισμένη να λάβει μέτρα . Ακόμα και να αποκλείσει τις ομάδες που παρεκτρέπονται , από τη συνέχεια του πρωταθλήματος. . Είναι κρίμα να την πληρώνουν κάποιοι που δεν φταίνε. Αλίμονο αν τα παιδιά αρχίζουν από τόσο μικρά να παίρνουν τέτοια άσχημα παραδείγματα . Ας το καταλάβουν καλά όλοι. Παράγοντες , προπονητές, γονείς….

***Διάβασε ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Σαλαμίνας Σπύρος Κουτσούκος αυτό που έγραψε η στήλη για τους τέσσερις τραυματισμούς παικτών στον αγώνα ΑΕ Σαλαμίνας – Αμφιάλης εξ αιτίας του άσχημου αγωνιστικού χώρου και ζητά συγνώμη από τα παιδιά που κτύπησαν. Ο κ. Κουτσούκος ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε τέτοια θέματα τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή θα κάνει ότι είναι δυνατόν να αποκατασταθεί το πρόβλημα , μέχρι να γίνουν τα μεγάλα έργα…

***Πάντα κοντά στους αθλητές ο διακεκριμένος ιατρός ορθοπεδικός , αλλά πάνω από όλα άνθρωπος Δημοσθένης Παπαγγελής . Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Δραπετσώνας με ανακοίνωση τους , τον ευχαριστούν ολόθερμα για τις τεράστιες υπηρεσίες που τους προσφέρει….

****Στην εντατική του « Γ. Γεννηματάς » νοσηλεύεται ο ποδοσφαιριστής της ΑΕ Χατζηκυριακείου Σπύρος Κόφφας με κάταγμα θώρακος μετά από το τροχαίο που είχε με το αυτοκίνητο του στο Κέντρο της Αθήνας. Τις καλύτερες ευχές μας για να ξεπεράσει το παλικάρι το πρόβλημα του…..

***Δύσκολες στιγμές για τον μεγάλο άσο του παρελθόντος και προπονητή Μιλτιάδη Βρεκούση που δίνει τη δική του μάχη. Ο Θεός να του δίνει δύναμη…

***Το Δ. Σ. της Ε.Π.Σ.Πειραιά εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια των μελών του στον κ.  Σταύρο Καραμπερόπουλο εκδότη της εφημερίδας “Κοινωνικής” για την  απώλεια της αγαπημένης του μητέρας.