Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Είδε και έπαθε η Επιτροπή Διαιτησίας να ορίσει τους αγώνες του Σαββατοκύριακου . Βλέπετε ήταν το τριήμερο και ορισμένοι φρόντισαν να δηλώσουν κώλυμα  κάτι που δεν άρεσε στους υπευθύνους , ειδικά για ορισμένους υπό εξέλιξη διαιτητές για τους οποίους η Επιτροπή έχει συμβάλει στην προώθηση τους.

Το ευχάριστο είναι  ότι το Σάββατο στον αγώνα Χαλκηδόνας – Αετού Κορυδαλλού έκανε το φετινό  ντεμπούτο του ο   Γιάννης Κακριδής . Ένας  από τους κορυφαίους διαιτητές που αξίζει να φτάσει πολύ ψηλά …..

Καταγγέλλει τον διαιτητή Ντουμιτρέσκου η Ελλάς Ποντίων για τη διαιτησία του στον αγώνα με τον Αμπελακιακό. Εκτός των άλλων αναφέρει ότι ο ρέφερι έδωσε συγχαρητήρια στον ποδοσφαιριστή Τσαγκάρη , όταν αυτός πέτυχε στις καθυστερήσεις το νικητήριο τέρμα.  .Μάλιστα οι άνθρωποι της επικαλούνται και βίντεο που δείχνει χαρακτηριστικά τη σκηνή. Είναι δυνατόν να συνέβη κάτι τέτοιο;;;…

Την περασμένη αγωνιστική  , όλοι εκθείαζαν  τον προπονητή του Αστέρα Κερατσινίου Φώτη Βολονάκη  που με δικές του κινήσεις  η ομάδα γύρισε το παιχνίδι με την ΑΕ Περάματος και νίκησε με 1-2 . Προχθές  ο Αστέρας γνώρισε βαριά ήττα στη Χαραυγή , από τον Ατρόμητο Πειραιά . Και αυτός που την πλήρωσε ήταν ο προπονητής. Δυστυχώς αυτή είναι η μοίρα τους Η συνεργασία με τον νεαρό τεχνικό λύθηκε κοινή συναινέσει. Με δήλωση του πάντως ο Φώτης Βολονάκης ευχαριστεί  τη διοίκηση του Αστέρα Κερατσινίου για τη συνεργασία και εύχεται στην ομάδα καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα….

Το σκορ της ημέρας σημειώθηκε από τον ΑΟ Καραβά που συνέτριψε τη Θύελλα Μοσχάτου με 7-0  εκεί όπου Μπεσού  και Σαπαλίδης οργίασαν. Σπουδαίο επιθετικό δίδυμο…

Το Σαββατοκύριακο  που πέρασε ανήκε στην Σαλαμίνα. Αφού και οι τέσσερις ομάδες του νησιού  νίκησαν …

Οι Θωμάς Μακαρονάς και Γιώργος Θεοδωρίδης  που είχαν αγωνιστεί και το παρελθόν στην Προοδευτική έκαναν το ντεμπούτο τους  την Κυριακή στην ομάδα με ιδιαίτερη  μάλιστα επιτυχία .Οι μεταγραφές αυτές δεν είχαν ανακοινωθεί  και οι φίλαθλοι το έμαθαν στο γήπεδο την Κυριακή. Κανένας δεν τις είχε ανακοινώσει. Μόνο η στήλη το ανέφερε με υπονοούμενα. Θεού δώρο και …ζυμαρικά. Oι ..ψαγμένοι φίλοι μας το  κατάλαβαν αμέσως….

Δημήτρης Αλειφεράκης ένας και μοναδικός . Σπουδαίος προπονητής, τεράστιος σαν ‘άνθρωπος. . Το παιχνίδι των Νέων Ευγένειας με τον ΑΣ Ποντίων και αυτός έτρεξε κατευθείαν προς το μέρος του  πολύ αξιόλογου τερματοφύλακα  των αντιπάλου του τον Γιώργο Μουτάφη που είχε μια άτυχη στιγμή αφού ευθύνεται για το δεύτερο γκολ που δέχτηκε . Έδωσε το  χέρι στο νεαρό γκολκίπερ και του συμπαραστάθηκε στηρίζοντας τον ηθικά .Μια κίνηση που σχολιάστηκε κολακευτικά από όλους….

Σπουδαίο ποδόσφαιρο   έπαιξαν χθες οι νεανικές ομάδες των Νέων Ευγένειας και του ΑΣ Ποντίων . Και έδειξαν ότι με τη σωστή λειτουργία των υποδομών που γίνεται  , το Πειραϊκό ποδόσφαιρο έχει τεράστιο μέλλον . Πολλά αξιόλογα ταλέντα έχουν ήδη αρχίσει να αγωνίζονται και να προσφέρουν στις ανδρικές ομάδες ……

Με ανακοίνωση της η διοίκηση του Αίαντα Σαλαμίνας ευχαριστεί τον προπονητή της ομάδας Λεωνίδα Πανοηλία , τους παίκτες για την άψογη εμφάνιση τους στο 5- 1 επι του Ηρακλή Νίκαιας , τους εκατοντάδες φιλάθλους για την στήριξη τους στην ομάδα . Επίσης ευχαριστεί τη νέα Δημοτική αρχή και ιδιαίτερα τον πρόεδρο του ΑΚΟΙΠΟΠ Θανάση Αλαΐσκα για την βοήθεια που προσφέρει επιλύοντας όλα τα προβλήματα  του γηπέδου….

Με το «καλημέρα» άνοιξε λογαριασμό ο Λάμπρος Χανιώτης . Στην πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Ηφαίστου σημείωσε δυο γκολ απέναντι στον Πυθαγόρα….

Μια άτυχη στιγμή την Κυριακή για τον διαιτητή Μιχάλη Φιλακούρη. Κατά τη διάρκεια του αγώνα Αστέρα Κερατσινίου- Ατρομήτου Πειραιά  που σφύριζε , σε μια φάση δέχτηκε μια δυνατή μπαλιά στο πρόσωπο. Αμέσως έπεσε στο έδαφος και έχασε τις αισθήσεις του. Του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ύστερα από λίγο συνέχισε το παιχνίδι  κανονικά…..

Η διοίκηση της Αστυπάλαιας Κορυδαλλού ευχαριστεί τη διοίκηση της Χαραυγής για την παραχώρηση των αποδυτηρίων της στον αγώνα που  έδωσε το Σάββατο με  στην Αμφιάλη στο γήπεδο της ΑΓΕΤ. Κι όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της επιφυλάσσεται για αντίστοιχη φιλοξενία στο μέλλον