Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα… με τον Αντώνη

Published

on

***Δεύτερη αγωνιστική σήμερα για τα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική . Το Κερατσίνι με τον αέρα της εκτός έδρας νίκης επί του Ικάρου υποδέχεται στις 17.00 το Αιγάλεω. Την ίδια ώρα οι Καλλιθεάτες αγωνίζονται στη Νέα Ιωνία με το Ηράκλειο .

Η σκέψη όλων και οι ευχές είναι στους  δυο εκπροσώπους του Πειραϊκού ποδοσφαίρου. …

***Στο πλευρό των δυο ομάδων και στην προσπάθεια που κάνουν για να διεκδικήσουν  άνοδο βρίσκεται  η ΑΕ Μ. Αετού Ολυμπιάδας .Μάλιστα ο πρόεδρος Γρηγόρης Γρηγοράκος αγόρασε εισιτήρια για τον σημερινό αγώνα Κερατσινίου- Αιγάλεω  για να τα διαθέσει σε όσους θέλουν να τον  παρακολουθήσουν. Ο  κ. Γρηγοράκος σε δηλώσεις του τόνισε: « Μπορεί όλη τη χρονιά να ήμασταν αντίπαλοι , όμως τώρα είμαστε με το Κερατσίνι που είναι και ομάδα του Δήμου μας . Ευχόμαστε πραγματικά να τα καταφέρουν.»…

***Κατέρρευσαν οι κατηγορίες σε βάρος του Ηλία Σπάθα . Ο κορυφαίος διαιτητής βγήκε « πεντακάθαρος» από όλη αυτή την ιστορία και τώρα ετοιμάζεται να περάσει στην αντεπίθεση εναντίον αυτών που «έριξαν λάσπη» στο πρόσωπο . Και ετοιμάζει αγωγές και μηνύσεις.. Μετά τον πατέρα δικαιώνεται τώρα και ο γιος. Το όνομα Σπάθας φαίνεται ότι « πουλάει» . Αλλά οι συκοφάντες , δεν βρήκαν ούτε αυτή τη φορά ανταπόκριση από τη δικαιοσύνη….

***Δεν σκοπεύει να κρεμάσει τη σφυρίκτρα του ο διαιτητής Σπύρος Φουρναράκης και θα συνεχίσει και τη νέα περίοδο. Έτσι λένε οι πληροφορίες …

***Σήμερα και ώρα 17.00 έως 19.00  συντονιστείτε όλοι στο διαδικτυακό ραδιόφωνο www.dailytvradio.gr, για να ακούσετε την εκπομπή « Ερασιτέχνες στα γήπεδα» που παρουσιάζει ο Δημήτρης Σαρρής. Καλεσμένος του είναι ο πρόεδρος του ΑΟ Αγίου Δημητρίου Γιάννης Τζανίνης που θα μιλήσει για όλους  και για όλα .Μια Εκπομπή που αξίζει να συντονιστούμε όλοι για να την ακούσουμε…..

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply