Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Νέο μεγάλο ντέρμπι σήμερα. Οι πρωτοπόροι των δυο ομίλων της Α’ Κατηγορίας Αετός και Προοδευτική οι δυο «γείτονες» που παραμένουν αήττητες στο πρωτάθλημα, αγωνίζονται σήμερα για το Κύπελλο Πειραιά σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να παρακολουθήσει αρκετός κόσμος . Δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά ,παρά μόνο , ο αγώνας να διεξαχθεί σε φίλαθλα πλαίσια . Να επικρατήσει η λογική και όλοι να απομονώσουν τη βία που δεν έχει θέση στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Και σ’ αυτό πρέπει να βοηθήσουμε όλοι….

Το σημερινό ντέρμπι θα διευθύνει ο Σπύρος Μιχελής . Ευχή μας είναι να πάει καλά το παλικάρι και να έχει μια σωστή και ακριβοδίκαιη διαιτησία. Αρχικά η Επιτροπή Διαιτησίας προόριζε γι’ αυτό το παιχνίδι τον Αλέξανδρο Τσαμούρη. Όμως ορίσθηκε τέταρτος διαιτητής από την ΚΕΔ στον σημερινό αγώνα Κυπέλλου ΑΕΚ – Λεβαδειακού….

***Στην έκθεση της Αστυνομίας η οποία ήδη βρίσκεται στην ΕΠΣΠ θα στηριχθεί όπως όλα δείχνουν η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης , για να πάρει απόφαση σχετικά με τα γεγονότα που συνέβησαν μετά τη λήξη του αγώνα Προοδευτικής  ΑΠΟ Κερατσίνι έξω από το γήπεδο . Όπως λέγεται τα μέλη της ΕΠΣΠ που ήταν εκεί έχουν άποψη μόνο για αυτά που έγιναν μόνο μέσα στο γήπεδο και στα αποδυτήρια . Αυτά….

***Απόψε και ώρα 18:00 έως 20:00 συντονιστείτε όλοι στο διαδικτυακό ραδιόφωνο www.dailytvradio.gr, για να ακούσετε την εκπομπή του Δημήτρη .Σαρρή « Ερασιτέχνες στα γήπεδα»
με καλεσμένο τον ηγέτη του ΔΑΟ Αργοναύτη κ. Δημήτριο Καρβούνη που θα μιλήσουν για όλους και για όλα .
Με πολύ Ρεπορτάζ, λεπτομέρειες των σημερινών αγώνων Κυπέλλου Πειραιά και όχι μόνο.Μια Εκπομπή που αξίζει να συντονιστούμε όλοι για να την ακούσουμε.…

**40 πυρετό είχε ο Σωκράτης . Ψηνόταν στον πυρετό . Κάποιος τον… γλωσσόφαγε . Δεν εξηγείται αλλιώς…..