Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα… με τον Αντώνη

Published

on

***Την δική του εκδοχή για την ήττα από το Ηράκλειο δίνει ο ηγέτης του Ικάρου  Στέφανος Φαναρίτης : «Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε αν και ήμασταν καλύτεροι . Είχαμε συντριπτική υπεροχή και 70-30 κατοχή . Οι αντίπαλοι μας πέρασαν τρεις φορές τη σέντρα και έκαναν από το πουθενά ένα γκολ. Όποιος  ήταν στο γήπεδο είδε μια ποδοσφαιρική αδικία. Έτσι είναι όμως  το ποδόσφαιρο .  Όσον αφορά την διαιτησία , αν και δεν θέλω να βλέπω δόλο στις αποφάσεις των διαιτητών  είναι σίγουρο ότι ο Ίκαρος αδικήθηκε. Η ιστορία όμως γράφει μόνο τους νικητές… Εμάς μας μένει η πίκρα… Συνεχίζουμε….»

***Την πρώτη της ήττα στη φετινή σεζόν υπέστη το Κερατσίνι. Και ορισμένοι στον σύλλογο  έφεραν την καταστροφή. Καταρχήν δεν χάθηκε τίποτα ακόμα και κατά δεύτερο . Αυτή η ομάδα  δημιουργήθηκε από το μηδέν. Στην κυριολεξία. Μην το ξεχνούν αυτό…

***Σε επέμβαση ανοικτής καρδιάς υποβλήθηκε στο Ωνάσειο ο υπεύθυνος αθλητισμού του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου Γιώργος Φελλάς . Τις καλύτερες ευχές μας στον αγαπητό φίλο . Ταχεία ανάρρωση του εύχονται επίσης ο Στέφανος Φαναρίτης καθώς και η διοίκηση της Δόξας Πειραιά στην οποία Γενικός Αρχηγός είναι ο αδελφός του Γιώργου, Κώστας …

Εκδήλωση για τα 20 χρόνια του έχει προγραμματίσει ο Σύλλογος εργαζομένων της ποδοσφαιρικής ομάδας  του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου . θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 11 το πρωί στο θέατρο « Αρχελάου» στους Θρακομακεδόνες( Λεωφόρος Θρακομακεδόνων  και Αρχελάου)

***Ο γνωστός προπονητής Γιώργος Σκριβάνος αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τον κ. Αντώνη Λεμονή από  την ΕΠΣΠ , τον κ. Νίκο Σιδηρόπουλο από την Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών , τον κ. Βασίλη Ιωαννίδη από τους βετεράνους της Προοδευτικής και τον κ. Λευτέρη Σερλή πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας του Συλλόγου εργαζομένων Νοσοκομείων Αττικής για την προσφορά φιαλών αίματος στην άρρωστη μητέρα του…..

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply