Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

***Την πρώτη του νίκη στα μπαράζ πέτυχε ο Ίκαρος Καλλιθέας που νίκησε με 1-0 το Αιγάλεω στο –ουδέτερο ουσιαστικά γήπεδο της Νίκαιας . Αντίθετα το Κερατσίνι γνώρισε για δεύτερη συνεχόμενη  φορά την ήττα( 0-2)  . Δεν τα κατάφερε απέναντι στο Ηράκλειο που είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής και το ακλόνητο φαβορί  για την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Έχει τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και 9 βαθμούς ενώ οι τρεις άλλες ομάδες ( Αιγάλεω, Ίκαρος και Κερατσίνι από 3 βαθμούς …

***Ο Αστέρας Νίκαιας έκανε το μεγάλο θαύμα . Ιδρύθηκε το 2007 , έπαιξε στο εφηβικό το 2008 και μπήκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας το 2009 . Μέσα σε έξι χρόνια κατάφερε να φτάσει στην Α’ Πειραιά κάνοντας φοβερή πορεία στα πλέι οφ . Τεράστιος άθλος , από μια παρέα φίλων που ίδρυσε την ομάδα , έχοντας μεράκι για το ποδόσφαιρο. Και τα κατάφερε χωρίς την παραμικρή βοήθεια από κανένα….

***Μετά από δυο χρόνια ο ΑΟ Καραβάς επανήλθε στην Α’ Κατηγορία . Η προσπάθεια των ανθρώπων της διοίκησης δικαιώθηκε . Η ομάδα έφτασε «πάτο» αλλά μέσα σε δυο χρόνια ανασυγκροτήθηκε και επανήλθε στην Α’ Κατηγορία .Είναι σημαντικό αυτό που συνέβη μέσα σε δυο χρόνια έπεσε δυο κατηγορίες  και αμέσως μετά μέσα σε δυο χρόνια πάλι, ανέβηκε στην μεγάλη κατηγορία του Πειραιά . Φοβερό. Φέτος μπορεί να μην ανήλθε απευθείας , αφού έχασε την τελευταία αγωνιστική από την Ένωση Ρέντη , αλλά στα πλέι όφ «κράτησε χαρακτήρα» όπως αρμόζει σε μεγάλες ομάδες . Και τα κατάφερε….

***Οι Φίλαθλοι του Χρήστου Καλτσά ξαναγύρισαν στην Β’ Κατηγορία με υπομονή και επιμονή παρά τα τεράστια προβλήματα που είχαν. Η προσπάθεια τους δικαιώθηκε , Να κάνουμε ιδιαίτερη μνεία και για τον Ολυμπιακό Περάματος. Που κατέβαλε τεράστια προσπάθεια στο β’ γύρο για να καλύψει το χαμένο έδαφος. Δεν τα κατάφερε τελικά, αλλά οι υπεύθυνοι του συλλόγου δεν πρέπει να απογοητεύονται. Το μέλλον τους ανήκει….

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply