Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Δώσαμε μεγάλη βαρύτητα στο θέμα των επεισοδίων που έγιναν στον αγώνα εφηβικού πρωταθλήματος  Νίκης Ρέντη – Νέων Ευγενείας . Και αυτό επειδή , όπως έχουν συμφωνήσει όλοι όσοι επικοινώνησαν μαζί μας ότι είναι ανεπίτρεπτο να συμβαίνουν τέτοια γεγονότα βίας σε πρωταθλήματα υποδομής . Με τον νεαρό προπονητή του κ. Χουτζιούμη δεν έχουμε κάτι προσωπικό, ούτε το ξέρουμε προσωπικά το παλικάρι. Πήραμε θέση σε βάρος του, σύμφωνα με τα όσα μας είπαν αυτόπτες μάρτυρες και κυρίως με αυτά που γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα . Και θα επαναλάβουμε αυτό που γράψαμε και χθες . Σε αυτά τα πρωταθλήματα ο προπονητής πρέπει να είναι παιδαγωγός .Σε αυτή την ηλικία τα παιδιά θέλουν κάποιο να τους καθοδηγεί σωστά . Να τους διδάσκει ήθος και  όχι να τους προτρέπει σε επεισόδια . Και θα συμφωνήσω σε αυτά που δηλώνει σήμερα ο κ. Φωστηρόπουλος ο πρόεδρος των Πειραιωτών προπονητών . Όσο για τους διπλωματούχους τεχνικούς δύσκολα θα βρεις σε τμήματα υποδομών . Κακώς , θα πείτε , αλλά υπάρχουν και τα οικονομικά προβλήματα. Αυτό όμως είναι ένα σοβαρότατο  θέμα που θα το συζητήσουμε μια άλλη φορά….

Τον Ιάλυσο θα υποδεχτεί το Κερατσίνι για την 3η φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας . Η ομάδα της Ρόδου που διακρίνεται και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής απέκλεισε τον Αιολικό στα πέναλτι 4-2( κανονική διάρκεια και παράταση 0-0)

Αύριο στις 18.00 στο γήπεδο της Νίκαιας η ομάδα των Πειραιωτών βετεράνων  θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη της Πάτμου που έρχεται στον Πειραιά ειδικά γι’ αυτό το παιχνίδι.

Στο καθιερωμένο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά που γίνεται κάθε Πέμπτη , αλλά εμείς ….βιαστήκαμε να το κάνουμε μια μέρα πριν (!!) στη χθεσινή στήλη, θα γίνουν δεκτές συμμετοχές  για το Κύπελλο παλαιμάχων που θα ξεκινήσει μέσα στον Απρίλιο. Ανάλογα με τις ομάδες που θα συμμετάσχουν θα ορισθούν και οι όμιλοι …

Βελτιώθηκε σημαντικά η κατάσταση του Στάθη Αμαραντίδη. Ο παλαιός παράγοντας της ΕΠΣΠ και της Δραπετσώνας άρχισε να περπατάει πλέον κανονικά  χωρίς  υποστήριξη μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε εξαιτίας του τροχαίου  ατυχήματος που είχε με την μηχανή του.  Στον Στάθη στέλνει τις καλύτερες ευχές του ο φίλος και συνεργάτης Τάσος Κορφιάτης . Με την ευκαιρία να πούμε ότι ο Τάσος την προσεχή εβδομάδα θα πάρει κάποιες « ανάσες » από το συνεχές εδώ και ένα χρόνο «ανεβοκατέβασμα » του Αιγαίου σε καθημερινή βάση . Λίγη ξεκούραση είναι επιβεβλημένη…..