Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα… με τον Αντώνη

Published

on

***Κι όμως στο  ποδόσφαιρο όλα γίνονται  ,μετά την νίκη του Ικάρου Καλλιθέας . Υπάρχουν διάφορα σενάρια βάσει του νόμου των πιθανοτήτων , που μπορούν να σημειωθούν. Όμως το Ηράκλειο , έχει το μεγάλο προβάδισμα , όπως και να το κάνουμε . Και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς….

***O Αργοναύτης παρέμεινε τελικά στη Β’ Κατηγορία . Η φετινή πορεία του να γίνει μάθημα για τους υπευθύνους του δοξασμένου συλλόγου. Η ομάδα αυτή δεν είναι για να παλεύει για την παραμονή της  σε μικρές κατηγορίες. Δεν το επιτρέπει η τεράστια ιστορία της …..

***Για την εκπληκτική πορεία του Αστέρα Νίκαιας τα τελευταία χρόνια αναφερθήκαμε χθες. Μέσα σε έξι χρόνια κατάφεραν τόσα πολλά . Ζήσαμε αυτή την ομάδα από το ξεκίνημα της . Τους παλμούς , τις αγωνίες των ανθρώπων της . Από την ομάδα που ξεκίνησε αυτοί που έχουν απομείνει τώρα είναι ο Μάνθος Πετράκης, ο Σπύρος Σκουτέρης και ο Γιάννης Τάκος. Στην συνέχεια προστέθηκαν κι άλλα αξιόλογα άτομα , ανάμεσα τους ο τωρινός πρόεδρος Βασίλης Τσιτούρας από τα πλέον υγιή στοιχεία στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο . Αυτό που έχουμε διαπιστώσει όλα αυτά τα χρόνια ότι αυτή η ομάδα λειτουργεί σαν μια οικογένεια ή καλύτερα σαν μια παρέα όπως είπε ο φίλος προπονητής της ομάδας Άγγελος Σκανάτοβιτς η συμβολή του οποίου στην άνοδο ήταν τεράστια…

****Θα το θυμάται για όλη του τη ζωή το  φύλλο αγώνα που υπέγραψε προχθές ο αρχηγός του Αστέρα Νίκαιας Μάνθος Πετράκης από τα ιδρυτικά στελέχη του συλλόγου  Μπήκε σαν αλλαγή στο τέλος , πήρε τιμής ένεκεν  και δικαιωματικά το περιβραχιόνιο του αρχηγού και υπέγραψε γράφοντας στο φ.α « άνοδος στην Α’ Πειραιά »….

***Η Συριανή παροικία είχε τεράστια συμβολή στην άνοδο του ΑΟ Καραβά , αφού πέντε βασικοί παίκτες  της ομάδας προέρχονται από την πρωτεύουσα των Κυκλάδων . Πρόκειται για τον Πρίντεζη που σημείωσε 25 τέρματα, τον Ρηγούτσο που πέτυχε 15 τον Συριανό με 6 , τον Ψυλλάκη με 3( μέχρι τον Δεκέμβριο) ενώ από τον Ιανουάριο και μετά φύλακας – άγγελος των γκολπόστ της ομάδας ήταν ο έμπειρος Μώτος….

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply