Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Τα είδαμε κι αυτό στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο . Και ήταν παρωδία, όπως και να το κάνουμε , αυτό που συνέβη στον αγώνα της Προοδευτικής με την Ειρήνη 2005.. Δεν ξέρω τι  έγινε, αν έγινε κάτι, παρασκηνιακά . Εμείς κρίνουμε βάσει αυτό που είδαν όλοι όσοι ήταν στο γήπεδο . Παίκτες να πέφτουν κάτω στο έδαφος σαν…κοτόπουλα. Να πηγαίνουν οι αντίπαλοι τους να τους σηκώνουν με το …ζόρι και σε ένα άλλο σημείο του γηπέδου να πέφτει ένας άλλος  κάτω . Συνολικά «τραυματίστηκαν » τέσσερις , μέχρι που μπήκε το ένατο γκολ και έπεσε κάτω και  ο τερματοφύλακας που δεν ξανασηκώθηκε και …σχόλασε ο γάμος. Βέβαια ο διαιτητής Αναστασίου στο φύλλο αγώνα έγραψε για παίκτες που τραυματίστηκαν και όχι για διακωμώδηση του αθλήματος . Και έτσι λογικά η τιμωρία βάσει του ΚΑΠ θα είναι αφαίρεση δυο βαθμών για φέτος και άλλων δυο για του χρόνου ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα ήταν δέκα για φέτος και πέντε για την επόμενη περίοδο. Αυτά για ένα σύλλογο υπόδειγμα όπως τον ξέραμε τα προηγούμενα χρόνια . Μια ομάδα που ανέδειξε πολλά ταλέντα και έδειξε ότι είχε  τεράστιο μέλλον  Κρίμα για την προσπάθεια των ανθρώπων της. Πάντως πολύ θα θέλαμε μια επίσημη τοποθέτηση των υπευθύνων του σωματείου. Γιατί ο φίλος προπονητής Θανάσης Αναστασίου δεν βγήκε στο τηλέφωνο , παρά τις αλλεπάλληλες κλήσεις μας…

Τεράστια προσπάθεια κατέβαλε ο Κώστας  Χολέβας για να ξεκινήσει ο αγώνας της ΑΕ Μοσχάτου με την Ελλάδα Ποντίων στην ώρα του. Ένας αγώνας που είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 17.15 αμέσως μετά το παιχνίδι του Εθνικού με τον Αστέρα Βάρης . Σε συνεννόηση με τον αντιδήμαρχο Μοσχάτου – Ταύρου Δημήτρη Κόλλια και τον παρατηρητή του αγώνα Παναγιώτη Παρακοιλιώτη μετέτρεψαν το ιατρείο του  γηπέδου σε αποδυτήριο διαιτητών ,όπου συντάχτηκε κιόλας το φύλλο αγώνα. Μέσα σε λίγα λεπτά τακτοποιήθηκαν όλα. Και το παιχνίδι ξεκίνησε στις 17.21 . Μικρό το κακό. Με τον πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλήματος να αισθάνεται ιδιαίτερα ανακουφισμένος στο τέλος …..

Από μια απερίσκεπτη ενέργεια ενός ποδοσφαιριστή του Αστέρα Νίκαιας που προκάλεσε τους αντιπάλους του  μετά το τέλος του αγώνα με τη Νίκη Ρέντη , δημιουργήθηκε σύρραξη . Ο Βασίλης Τσιτούρας όμως ανέλαβε την ευθύνη . Με την αντρίκια και τίμια στάση του . Έστω κι αν δεν φέρει ο ίδιος ευθύνη .Και αυτό πρέπει να το αναγνωρίσουμε όλοι. Γιατί τέτοιους παράγοντες τους χρειάζεται το Πειραϊκό ποδόσφαιρο….