Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Είναι πολύ σημαντικές οι κινήσεις ανθρωπιάς που ετοιμάζει η ΕΠΣ Πειραιά μέσα στον Απρίλη . Κινήσεις συμπαράστασης προς  τους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας  . Το επόμενο Σαββατοκύριακο 9-10 Απριλίου στους αγώνες των Πειραϊκών πρωταθλημάτων αντί για εισιτήριο οι θεατές θα πηγαίνουν τρόφιμα , τα οποία θα δοθούν σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Θα ακολουθήσει η αιμοδοσία την Τετάρτη 13 του μήνα , στα γραφεία της ΕΠΣΠ.

Τις  εκδηλώσεις  αυτές στηρίζουν επίσης η οργάνωση « Αλληλεγγύη Πειραιά » , ο Σύνδεσμος Διαιτητών Πειραιά και Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά . Ας βοηθήσουμε όλοι αυτή την σημαντική  προσπάθεια….

Την προσεχή Δευτέρα 4 Απριλίου και ώρα 17.30 στο Δημοτικό Γήπεδο Κερατσινίου « Παναγιώτης Σαλπέας» , θα διεξαχθεί φιλανθρωπικός αγώνας παλαιμάχων ποδοσφαιριστών μεταξύ Κερατσινίου και Ολυμπιακού Πειραιά . Σκοπός είναι να συγκεντρωθούν , αντί οικονομικού αντιτίμου για την είσοδο των θεατών στο γήπεδο , τρόφιμα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Κερατσινίου.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη Δημοτική Αρχή Κερατσινίου – Δραπετσώνας για την άμεση κατασκευή της εξέδρας στο γήπεδο Δραπετσώνας . Και επειδή ξέρουμε ότι οι άνθρωποι που ασχολούνται με τον αθλητισμό στο Δήμο έχουν ιδιαίτερη ευαισθησία να τους πούμε ότι κάτι πρέπει να γίνει με τους πάγκους στο γήπεδο των Σιταποθηκών . Μου είπαν παράγοντες ομάδων ότι είναι σπασμένα τα πλαστικά κουβούκλια . Μάλιστα την περασμένη Κυριακή που έβρεχε , έμπαζαν νερά από παντού και όσοι  κάθονταν στο πάγκο έγιναν μούσκεμα …

Με το που έγινε η κλήρωση των αγώνων μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική , άρχισαν όλοι τις αναλύσεις . Αν είναι ευνοϊκό ή όχι το πρόγραμμα , αν είναι καλό που παίζει πρώτα στην έδρα της η ομάδα ή όχι. . Το πρόγραμμα το κάνουν εύκολο ή δύσκολο οι ομάδες . Αν οι Πειραϊκές ομάδες νικήσουν στην έδρα τους την πρώτη αγωνιστική , θα είναι καλύτερα στη συνέχεια γι’αυτές ,διαφορετικά δυσκολεύουν τα πράγματα …..

Τρεις παίκτες που έφυγαν τον Γενάρη από την Χαραυγή σκόραραν και βοήθησαν ώστε οι νέες τους ομάδες να πάρουν πολύτιμους βαθμούς την αγωνιστική που πέρασε. Ο Ηλιόπουλος σημείωσε και τα δυο γκολ του ΑΟ Κορυδαλλού στον αγώνα με την Θύελλα Μοσχάτου . Ο Ζιούπα πέτυχε το τέρμα της Χαλκηδόνας στο 1-1 με τον Αμπελακιακό εκτός έδρας ενώ ο Κυριακίδης σημείωσε το νικητήριο  γκολ της  Αρμενικής στο  2-1 επί της ΑΕΣ στη Σαλαμίνα …