Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Τα πρωταθλήματα βρίσκονται στο πιο κρίσιμο σημείο τους . Προκύπτουν δύσκολες φάσεις . Σίγουρα γίνονται και διαιτητικά λάθη . Αυτό είναι αναπόφευκτο. Αλλά από το σημείο να κατηγορούν κάποιοι παράγοντες ανθρώπους για ηθικά ζητήματα, υπάρχει διαφορά . Και πιθανότατα η αντίδραση του διαιτητή μπορεί να φτάσει στα άκρα , καταθέτοντας μηνύσεις . Καλό θα είναι να προσέχονται οι εκφράσεις που ακούγονται δεξιά και αριστερά . Σε γήπεδα και καφενεία. Καλύτερα λοιπόν είναι οι παράγοντες που έχουν παράπονα να απευθύνονται στις αρμόδιες επιτροπές της ΕΠΣ Πειραιά ….

Αιμοδοσία σήμερα στα γραφεία της ΕΠΣΠ. Μια σημαντική κίνηση στην οποία συμμετέχουν όλοι . Παράγοντες , σωματεία, διαιτητές, παρατηρητές , παλαίμαχοι . Είναι χρέος να βοηθήσουμε σε αυτή την σημαντική προσπάθεια . Λίγες σταγόνες από το αίμα είναι δυνατόν να σώσουν μια ανθρώπινη ζωή. Και όλοι σχεδόν από μας , έχουν αντιμετωπίσει παρόμοια περιστατικά  . Μην το ξεχνάμε αυτό……

Έντεκα αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή στις 17.30 λόγω ευθυγράμμισης. Ανάμεσα τους και το ντέρμπι κορυφής Οδηγήτριας- Αετού Κορυδαλλού που θα κρίνει την πρώτη θέση στον 1ο όμιλο της Α’ Κατηγορίας . Αυτό θα βάλει σε δίλλημα πολύ κόσμο , που θα ήθελε να παρακολουθήσει έναν από αυτούς τους αγώνες και την φιέστα του Ολυμπιακού για την στέψη του πρωταθλητή. Ή το ένα ή το άλλο. Και τα δυο μαζί δεν γίνονται δυστυχώς….

Στις 18.30 θα ξεκινήσει το Σάββατο ο αγώνας του Ατρόμητου Κερατσινίου με τους Λέοντες Καμινίων στην Χαραυγή , μετά από αίτημα των γηπεδούχων για να κάνουν την φιέστα για την επάνοδο τους στη Β’ Κατηγορία . Και όπως ακούγεται  ο Μπαλαφούτης ετοιμάζει μεγάλα πράγματα….

Διχασμένη …προσωπικότητα ήταν την Κυριακή ο Γρηγόρης Θεοδωρίδης. Η Παλιά μεγάλη δόξα της Προοδευτικής δεν ήξερε ποιον να υποστηρίξει . Την αγαπημένη του ομάδα ή την Χαραυγή στην οποία αγωνίζεται ο γιος του. Ο οποίος « έβγαζε μάτια » με την απόδοση του . Σημειωτέον ο νεαρός Γιώργος αγωνιζόταν μέχρι τον Γενάρη στην Προοδευτική…..

Ένα πρόβλημα αντιμετώπισε με την υγεία του ο φροντιστής του Αργοναύτη Λάμπρος Παντασούλας που έχασε τις αισθήσεις του στο τέλος του αγώνα με την ΑΕ Νεάπολη . Χάρη όμως στην έγκαιρη επέμβαση  της γιατρού του αγώνα , αλλά και ανθρώπων του Αετού Κορυδαλλού που αγωνιζόταν μετά , ο Λάμπρος  ξεπέρασε τον κίνδυνο . Με ανακοίνωση της η διοίκηση του Αργοναύτη , αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια την γιατρό κ. Σωτηριάδου καθώς επίσης τον γυμναστή του Αετού Χρυσόστομο Καρδούλα και τον πρόεδρο του Αετού Δημήτρη Μπούγα …..

Η διοίκηση της Ένωσης Α.Α. Ρέντη συλλυπείται βαθύτατα τον ποδοσφαιριστή της Μανώλη Λούπο, που τώρα αγωνίζεται δανεικός στον Ολυμπιακό Περάματος , για τον θάνατο  του αγαπημένου του πατέρα …..