Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Η αγωνία στο κατακόρυφο για τους σημερινούς αγώνες για την άνοδο από τη Β’ στην Α’ Κατηγορία . Στον 1ο ‘όμιλο ο ΑΟΑΔ που μετράει δυο νίκες σε ισάριθμούς αγώνες παίζει με τους Νέου Δραπετσώνας που είναι η έκπληξη στα πλέι οφ .

Η ομάδα του Αγίου Δημητρίου ανέρχεται και με ισοπαλία ενώ οι Δραπετσωνίτες αν νικήσουν σήμερα , θα πάρουν αυτοί το εισιτήριο της ανόδου. Πολύ πιο πολύπλοκη  είναι η κατάσταση στον 2ο όμιλο. Παννεαπολικός , Πανιώνιος Κερατσινίου αναμετρώνται μεταξύ τους στο Ρέντη. Όποιος από τους δυο  νικήσει ανεβαίνει . Ας δούμε όμως τι συμβαίνει σε περίπτωση  ισοπαλίας  . Αν νικήσει ο Αργοναύτης την Αμφιάλη ανέρχεται αυτός στην Α’ . Αν  όμως τη νίκη πάρουν οι Αμφιαλιώτες , τότε θα υπάρχει τριπλή ισοβαθμία μεταξύ Πανιωνίου, Παννεαπολικού και Αμφιάλης και την άνοδο παίρνει ο Πανιώνιος που έχει συγκεντρώσει περισσότερους βαθμιούς από τους τρεις στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοπαλίας και στα δυο παιχνίδια αυτός που βγαίνει πρώτος είναι ο Παννεαπολικός που ισοβαθμεί μεν με τον Πανιώνιο , αλλά είχε καλύτερη βαθμολογική θέση στο πρωτάθλημα. Ουσιαστικά η μόνη ομάδα που δεν έχει ελπίδες ανόδου από τις τέσσερις είναι η Αμφιάλη…

Ανακοίνωση με …κινηματογραφική ορολογία χρησιμοποιεί ο Αστέρας Νίκαιας στην ανακοίνωση που εξέδωσε με την… υπόθεση να έχει σχέση με τις κακές διαιτησίες . Η προηγούμενη ..ταινία ,όμως που …γυρίστηκε πριν από μερικούς μήνες είχε άλλη πλοκή . Τότε ο ηγέτης του συλλόγου μιλούσε με τα καλύτερα λόγια δείχνοντας εμπιστοσύνη στη διαιτησία . Καμία σχέση το ένα σενάριο με το άλλο. Όμως και οι δυο ..ταινίες είναι γυρισμένες από την …Τσιτούρας Φίλμς . Γιατί και το χιούμορ είναι μέσα στη ζωή…

Οι σημερινοί αγώνες  των πλέι όφ/πλέι άουτ αλλά και του Σαββατοκύριακου ξεκινούν στις 18.00. Πάλι καλά που δεν  γίνονται …νυκτερινοί . Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί αυτή η απόφαση. Σε όλες τις Ενώσεις όλης της Ελλάδος αυτή την εποχή οι αγώνες ξεκινούν στις 17.00, το πολύ 17.30.  Μόνο ο Πειραιάς διαφέρει. Για να είναι …πρωτοπόρος ίσως. Δεν εξηγείται αλλιώς….

Απόψε στις 21.00 θα διεξαχθεί ο αγώνας στη μνήμη του τερματοφύλακα Παντελή Παπαθανασίου που «έφυγε» την Μεγάλη Εβδομάδα στα 28 του χρόνια . Είναι υποχρέωση όλων να βοηθήσουν την οικογένεια του που αντιμετωπίζει προβλήματα. Όσοι μπορούν ας ανέβουν απόψε  στο γήπεδο « Παντελής Νικολαΐδης » . Αξίζει τον κόπο…..