Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

ΑΟ Αγίου Δημητρίου και Πανιώνιος Κερατσινίου είναι οι δυο ομάδες που πήραν τα εισιτήρια για την Α’ Κατηγορία μετά και τους χθεσινούς αγώνες πλέι οφ. Δικαιολογημένοι λοιπόν οι πανηγυρισμοί τους στη λήξη του αγώνα . Οι προσπάθειες τους όλη τη χρονιά , δικαιώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο….

Το θέατρο του παραλόγου παίζεται με την υπόθεση της ένστασης του ΑΟ Ζέας κατά των Φιλάθλων. Καταρχήν να πούμε ότι ο ποδοσφαιριστής Κατσακούλας και η ομάδα του δεν παρουσιάστηκαν στην Επιτροπή Ιδιότητας Μετεγγραφών της ΕΠΟ . Η οποία ανακάλεσε και τα δυο δελτία στα οποία διαφέρει μόνο η ημερομηνία γέννησης του παίκτη (1974 το ένα , 1977 το άλλο). Δεν αποδίδει όμως δόλο , ούτε μπορεί να τιμωρήσει . Τα δυο δελτία έχουν εκδοθεί τα έτη 2003 και 2005 και σύμφωνα με ένα άρθρο η υπόθεση έχει παραγραφεί!!. Κάτι όμως που δεν βρίσκει σύμφωνο τον πρόεδρο του ΑΟ Ζέας Μάκη Χαρμπή που μας είπε: « Είναι παράλογο. Πως έχει παραγραφεί από τη στιγμή που ο παίκτης συνέχισε να αγωνίζεται μέχρι τώρα. Όλοι ξέρουν τι έγινε . Εμείς αν δεν δικαιωθούμε θα προσφύγουμε στην Εισαγγελία και κει να δείτε σίγουρα πως θα αποδοθούν ευθύνες. Εξάλλου υπάρχει και το δεδικασμένο με τον Ολυμπιακό Περάματος πριν από δυο χρόνια . Στην περίπτωση όμως των Φιλάθλων η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη. ».

Τον λόγο έχει πλέον η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΠ. Δεν ξέρουμε τι θα αποφασίσει και ποια θα είναι η επόμενη κίνηση των σωματείων. Πολύ φοβάμαι ότι τα πλέι άουτ στον συγκεκριμένο όμιλο θα καθυστερήσουν πολύ….

Ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας συγγενικού του προσώπου αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΠ Γιάννης Σπάθας . Γι’ αυτό άλλωστε είναι και «χαμένος» Κουράγιο Γιάννη . Και να είσαι σίγουρος ότι όλα σύντομα θα περάσουν …

«Έφυγε » από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Αμπελακιακού Κώστας Χριστοφορίδης . Η κηδεία του έγινε προχθές από τον Άγιο Λαυρέντιο Σαλαμίνας

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply