Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

« Στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο είμαστε όλοι φίλοι . Εδώ έχουμε τις ρίζες μας » τόνισε στην ομιλία του ο Στέλιος Μπρατσόλης στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΠ Και έχει απόλυτο δίκιο. Πέρα από τις οποιεσδήποτε αντιπαλότητες  ο σκοπός είναι κοινός . Όλοι θέλουμε να πάει καλά αυτό που αγαπάμε . Αυτό για το οποίο προσπαθούμε όλοι μας σε αυτό τον  χώρο . Γιατί είναι αλήθεια όλοι αγαπάμε το Πειραϊκό ποδόσφαιρο . Ο καθένας βέβαια με τον τρόπο του . Το θέμα είναι να μην ξεφεύγουμε από τα όρια.«Το ποδόσφαιρο είναι όαση» πρόσθεσε με νόημα  ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΠ που έδωσε συγχαρητήρια στο ΔΣ της Ένωσης που  παρά τις δυσκολίες κατάφερε να φέρει σε πέρας τις διοργανώσεις της  καθώς επίσης και για την συνεργασία της με την « Αλληλεγγύη Πειραιά »  δείχνοντας έτσι είναι  το  ποδόσφαιρο μπορεί να προσφέρει πολλά στην κοινωνία…

Νέα συγκέντρωση απόψε στην ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα για διοίκηση. Μια νέα προσπάθεια  με νέους ανθρώπους . Έτσι ακούγεται . Για να δούμε τελικά θα τα καταφέρουν αυτή την φορά ; Πάντως ο Αργύρης ο Κεραμίδας δεν θα μετάσχει. Φεύγει σήμερα για καλοκαιρινές διακοπές . Διάρκεια ενός μηνός και βλέπουμε. Στη Νεάπολη Λακωνίας…..

Κύριος με τα όλα του ο Σεβαστός Κατρακύλας . Έμεινε ελεύθερος  από τον ΑΣ Ποντίων και με συγκινητική δήλωση που έκανε ,  ευχαριστεί όλους τους υπευθύνους του συλλόγου για την όμορφη χρονιά που πέρασε στην ομάδα με την οποία αναδείχτηκε πρωταθλητής. Άντε να δούμε που θα….σκλαβωθεί τώρα….

Οι δυο Γιάννηδες Φέκος και Κούσης πάνε πακέτο  . Μαζί πήγαν στην ΑΕ Περάματος , μαζί φεύγουν . Μαζί θα πάνε και στην καινούργια τους ομάδα . Δεν θέλω να πω που , γιατί θα προκαλέσω …θύελλα …

Ποδοσφαιριστής έμπειρος που έφυγε τον Γενάρη από ομάδα Α’ Πειραιά για να πάει σε άλλη της ίδιας κατηγορίας , συζητά για να επιστρέψει . Ήλθε( πέρυσι) είδε ( έπαιξε καλά) , απήλθε ( τον χειμώνα ) και επιστρέφει …..