Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Ψάχνουν τρόπο τους τελευταίους μήνες στην Δάφνη Ταμπουρίων , όχι μόνο να αλλάξουν ονομασία , αλλά κυρίως για να αλλάξουν έδρα και Δήμο. Αρχικά σκέφτηκαν να μετονομαστούν σε Απόλλωνα Νίκαιας και να πάρουν ώρες στο « Παντελής Νικολαΐδης». Συνάντησαν την έντονη αντίδραση των υπολοίπων ομάδων που  γυμνάζονται σε αυτό το γήπεδο .Έτσι οι υπεύθυνοι της Δάφνης βρήκαν άλλο τρόπο. Να πάρουν το όνομα του ΑΟ Πρωτέα Νίκαιας . Ενός συλλόγου που δεν υφίσταται εδώ και χρόνια.  Ήλθαν σε επαφή με τον κ,. Κρεμμυδιώτη  που διαχειριζόταν την ομάδα και συμφώνησαν σε όλα . Λόγω της απεργίας των δικηγόρων δεν μπορεί να γίνει η αλλαγή τώρα. Σκοπός των ανθρώπων της Δάφνης είναι να παίξει με το όνομα της στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας να ανέλθει στη Β’ και μετά ως Πρωτέας πλέον  να φτάσει στην Α’ ….

Εντυπωσιακές , ομολογουμένως, είναι οι νέες μεταγραφές του Αργοναύτη . Η διοίκηση του συλλόγου έκανε ότι ήταν δυνατόν για να ενισχύσει την ομάδα . Μια ομάδα  με τεράστια ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, που εδώ και χρόνια «βολοδέρνει » μέσα σε « τεράστια κύματα » Μακάρι να ήλθε η στιγμή που το Χατζηκυριακιώτικο σωματείο βρίσκει την ηρεμία και  το « λιμάνι » του. Αυτό θέλει ο κόσμος του  που τα τελευταία χρόνια απέχει από το γήπεδο. Στο χέρι της νέας διοίκησης είναι να τον ξαναφέρει κοντά της …

Στην Πάρο βρέθηκε χθες ο παλαιός παράγοντας του Μαύρου Αετού Γιάννης Αντωνόπουλος . Τώρα, για ποιον λόγο βρέθηκε εκεί, θα σας γελάσω . Τρεις είναι οι περιπτώσεις . Η πρώτη επειδή έβγαλε διοίκηση η ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα και πήγε στην Παναγία την Εκατονταπυλιανή για να ανάψει λαμπάδα. Η δεύτερη γιατί είχε επιθυμήσει και ήθελε να δει τον αδελφικό  του φίλο  Τάσο Κορφιάτη που τον είχε επιθυμήσει . Και η τρίτη επειδή ήταν επιθυμία του κυρ- Γιάννη με τον οποίον έχουν γίνει «κολλητοί » τον τελευταίο καιρό….

Παρελθόν αποτελεί από τον Γ.Σ. Αγίων Αναργύρων ο προπονητής Δημήτρης Καλύκας. Όχι δεν κάνουμε λάθος . Ούτε θέλαμε να μπερδευτούμε με τα  διπλανά « Αθηναϊκά » του αγαπημένου μας φίλου Γιώργου Ζουρίδη . Απλά το επισημαίνουμε , επειδή η διαίσθηση μας λέει ότι ο Καλύκας ,έρχεται στη γειτονιά του .Για να ..πετάξει ψηλά . Με μια ομάδα που τόσο το όνομα της όσο και η πόλη της έχουν να κάνουν με πουλιά…..