Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Συνεδριάζει απόψε έκτακτα το Δ.Σ. της ΕΠΣ Πειραιά για να ασχοληθεί με το θέμα που δημιουργήθηκε από την ΕΠΟ η οποία αποφάσισε ξαφνικά να μην ανέρχονται στη Γ’ Εθνική και οι δυο πρωταθλήτριες ομάδες από τις τρεις μεγάλες  Ενώσεις .

Η διοίκηση της ΕΠΣΠ ζήτησε  με έγγραφο , επειγόντως  συνάντηση με το προεδρείο της Ομοσπονδίας  γι’ αυτό το θέμα , ενώ ζητά και αντίγραφα της απόφασης για να δουν το σκεπτικό. Έχουν εμπειρία στην Ένωση σε τέτοια θέματα και γνωρίζουν πως θα κινηθούν .Πολλοί είπαν ότι η απόφαση αυτή πάρθηκε σαν …εκδίκηση επειδή Αθήνα και Μακεδονία πάνε κόντρα στην τωρινή διοίκηση της ΕΠΟ . Ο Πειραιάς όμως είναι καθαρά μαζί της . Εκτός αυτού όμως , τι φταίνε τα σωματεία αν η Ένωση τους είναι αντίθετη με την Ομοσπονδία . Δείξτε ανωτερότητα κύριοι της ΕΠΟ. Η εκδικητικότητα και το κόμπλεξ δεν έχουν χώρο στο ποδόσφαιρο. Χώρια ότι κινδυνεύετε πλέον καθαρά να χάσετε τις εκλογές . Εκτός αν αυτό θέλετε ..Γιατί οι κινήσεις σας έτσι  δείχνουν….

Για το θέμα αυτό ο Γενικός Γραμματέας της Χαραυγής Σωκράτης Πτερνέας δήλωσε : « Η ΕΠΟ να ξέρει ότι τα ιερά και τα όσια δεν τα πειράζει . Και ένα από αυτά είναι κι ο Πειραιάς. Δεν έχουν να κάνουν με χαζούς. Θα μιλήσουμε με την νομιμότητα. Είμαστε στο πλευρό της ΕΠΣΠ και θα πολεμήσουμε στο πλευρό της . Σε ότι κι αν κάνει.»

Κάτι καλό πάει να γίνει στον Αία Σαλαμίνας , όπως γράψαμε και χθες . Ο ιστορικός σύλλογος φαίνεται ότι επαναδραστηριοποιείται με τη στήριξη της Δημοτικής Αρχής και τοπικών φορέων .Τα ονόματα που διαβάσαμε στην ανακοίνωση που μας στάλθηκε , είναι επίλεκτα στελέχη της Σαλαμινιώτικης Κοινωνίας και του αθλητισμού του νησιού. Ο Αίας χρειάζεται τη στήριξη όλων. Αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του ποδοσφαίρου της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Η ιστορία δεν πρέπει να σβήνει …

Χάος στον Περαμαϊκό όπου κανένας δεν συγκινείται για να βρεθεί λύση . Κρίμα για ένα τόσο μεγάλο σύλλογο που έχει γράψει τεράστια ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτά που λέει σήμερα ο Μάκης ο Γιουρτζόγλου είναι λόγια που έχουν βγει με πόνο ψυχής .Η Γενική συνέλευση της προσεχούς Δευτέρας είναι η τελευταία( στην κυριολεξία) ευκαιρία για τον σύλλογο . Η τελευταία, πριν από την διάλυση …

Τελευταία , έχουμε και τις μεταγραφές… παραγόντων Είχαμε γράψει πριν τρεις εβδομάδες  για πρόεδρο ομάδας Α’ Κατηγορίας πως δεν θα ασχοληθεί φέτος με τον σύλλογο , αλλά με κάποιον άλλο που δραστηριοποιείται ήδη στις μεταγραφές . Κοντεύουμε να πέσουμε μέσα . Από κει και πέρα άλλη ομάδα Α’ Κατηγορίας συζητά για νευραλγικό διοικητικό πόστο  με παράγοντα που παραιτήθηκε πρόσφατα από την ομάδα του. Άντε να δούμε τι θα γίνει  ….