Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

***Τελευταίες μάχες σήμερα στις 17.00  για ΑΠΟ Κερατσίνι και Ίκαρο Καλλιθέας . Ο πρώτος  υποδέχεται την πρωταθλήτρια ομάδα  του Ηρακλείου ενώ οι Καλλιθέατες αγωνίζονται εκτός έδρας με το Αιγάλεω. Δυο αγώνες χωρίς βαθμολογική σημασία με τις δυο Πειραϊκές ομάδες να ολοκληρώνουν άπρακτες την αποστολή τους , αλλά αποκομίζοντας τεράστια εμπειρία. Το μόνο καλό από όλη αυτή την υπόθεση. Από αύριο και πάλι στην Α’ Κατηγορία Πειραιά . Ένας χρόνος  πήγε χαμένος και μόνο ο τίτλος που κατέκτησαν θα γραφτεί στην ιστορία. Το θέμα είναι αν με το ισχύον σύστημα αξίζει οι ομάδες να παλεύουν για την άνοδο….

***Νόμιμη διοίκηση για έξι μήνες απέκτησε η Προοδευτική με απόφαση του Ειρηνοδικείου Νικαίας . Δεν είναι κάτι απλό αυτό αν σκεφτεί κανείς ότι τα τελευταία χρόνια  ήταν παράνομη. Αυτό σημαίνει  πολλά . Ο σύλλογος του Κορυδαλλού γυρίζει σελίδα , αυτό είναι σίγουρο. Και στην προσπάθεια αυτή θα πρέπει να βοηθήσουν όλοι….

***Οι περισσότεροι φίλαθλοι δεν γνωρίζουν ότι ο  επιθετικός του ΑΟ Κορυδαλλού Παναγιώτης Παγιαζήτης είναι φυσικοθεραπευτής στον Απόλλωνα Σμύρνης . Αυτή άλλωστε είναι και η επαγγελματική του ενασχόληση. Μας το υπενθύμισε η αγαπητή φίλη Μάρια Ρούσσου που πήρε μια πολύ όμορφη και απολαυστική συνέντευξη από τον Παγιαζήτη για λογαριασμό του σάιτ «Planetapollon.gr»……

***Ο Μάκης ο Χαρμπής  επανέρχεται και θα βοηθήσει διοικητικά τον ΑΟ Ζέας . Ουσιαστικά δεν έφυγε ποτέ. Πάντα ήταν κοντά στην ομάδα και πάντα βοηθούσε . Ο σύλλογος φέτος επανήλθε στην Β’ Κατηγορία . Έχει την δυνατότητα να σταθεροποιηθεί και να σταματήσει τα «ανεβοκατεβάσματα»…..

***« Στάζει μέλι » για τον γνωστό πρώην παράγοντα της Προοδευτικής Γιάννης Δρακωνάκης , ο Ιορδάνης Τριανταφυλλίδης . Ο έμπειρος παράγοντας του Πειραϊκού ποδοσφαίρου που πέρασε μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του νε επιστολή που μας έστειλε αναφέρει:

« Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιάννη Δρακωνάκη για όλες τις εξυπηρετήσεις που μου παρείχε κατά τη διάρκεια της τετράμηνης ανάρρωσης μου την εποχή που δεν μπορούσα  να κάνω βήμα , χωρίς το αναπηρικό καροτσάκι  και έπρεπε οπωσδήποτε κάποιος να με ανεβοκατεβάζει για να μετακινούμαι στο Νοσοκομείο και τα διάφορα ιατρεία .Ο Γιάννης ήταν παρών σε όλα μου τα προσκλητήρια οποιαδήποτε ώρα , δείχνοντας έτσι την ανθρωπιά  και το φιλότιμο που το διακρίνει. Γιάννη σε ευχαριστώ δημόσια »….

Για προπονητή που λέει ότι συζητά με την ομάδα του  και το σκέπτεται  αν θα παραμείνει, από την διοίκηση μου είπαν ότι είναι ήδη «τελειωμένος»….

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply