Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Την σχολή προπονητών ΟΥΕΦΑ Α’ που συνεχίζεται στο γήπεδο του ΣΕΦ επισκέφτηκε χθες αντιπροσωπεία της Ένωσης Συνδέσμων Προπονητών Πειραιά αποτελούμενη από τον πρόεδρο Κανέλλο Τσίρμπα και τους Αντώνη Κανέρη και Άγγελο Κοτζαπαναγιώτης. Οι τρεις άνδρες είιχαν εγκάρδια συνομιλία με τον υπεύθυνο της σχολής Τέλη Μπατάκη καθώς και με τους εκπροσώπους της ΕΠΣ Πειραιά , που έδωσαν το παρών τους κ. Γιάννη Σπάθα , Κώστα Χολέβα και Παναγιώτη Νταλάκο. Μιλώντας στους προπονητές ο κ. Τσίρμπας τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό που γίνονται αυτές οι επιμορφωτικές  σχολές στον Πειραιά πλέκοντας το εγκώμιο του κ. Χολέβα που έκανε τις απαραίτητες ενέργειες… .

Δεν ξέρω τι θα κάνουν  τώρα στον Αίαντα  Σαλαμίνας , μετά από τις τελευταίες εξελίξεις . Αυτό που πρέπει να γίνει, και θα το επαναλάβουμε για μια ακόμα φορά, είναι να βρει ο ιστορικός σύλλογος  τον δρόμο του. Ο Αίας πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει στο ποδόσφαιρο . Το επιβάλει η τεράστια  ιστορία του….

Πέρυσι ήταν στην ανταγωνίστρια Οδηγήτρια . Κέρβερος της εστίας της . Φέτος όμως πήρε μεταγραφή για τον Αετό  Κορυδαλλού. Γιώργος Δρίβας . Σταθερή αξία στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο. Μια από τις καλύτερες μεταγραφές μέχρι τώρα….

Ο προπονητής με τα περισσότερα χρόνια στον πάγκο ομάδας είναι ο Παναγιώτης Ορφανός . Εδώ και μια εικοσαετία περίπου ίσως και περισσότερο κοουτσάρει την Αναγέννηση Μοσχάτου. Είναι ένα μοναδικό ρεκόρ , τουλάχιστον για τα Πειραϊκά δεδομένα  Να είναι καλά ο άνθρωπος να κάτσει άλλα τόσα. Εξάλλου δεν είναι και τόσο εύκολο να απολύσει τον …εαυτό του….

Η είδηση για την επανίδρυση του Ηρακλή Νικαίας που δημοσίευσε η στήλη , προκάλεσε ιδιαίτερη συγκίνηση σε παλαιούς  ποδοσφαιριστές του συλλόγου που βρίσκονται μακριά  και δήλωσαν ότι θα συμπαρασταθούν στη νέα αυτή προσπάθεια . ένας από αυτούς είναι ο Νίκος Αραπαντώνης που μετά τον Ηρακλή έκανε καριέρα σε Σπίθα και Αιολικό Μυτιλήνης….

Πατέρας  έγινε πριν από λίγες μέρες ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του Πανφαληρικού Δημήτρης Τσαλατσάνης. Η σύζυγος του έφερε στον κόσμο ένα  υγιέστατο και πανέμορφο  αγοράκι. Τις καλύτερες ευχές της στέλνει  η διοίκηση του συλλόγου στο ζεύγος. Βέβαια η πρόεδρος της ομάδας Χρυσή Παπαδάκη , έχει έναν ιδιαίτερο  λόγο να είναι χαρούμενη. Βρήκε τον αντικαταστάτη του Δημήτρη στην επίθεση του Πανφαληρικού…..