Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Έβγαλε τελικά διοίκηση η Ελλάς Ποντίων . Μετά από μεγάλη προσπάθεια , αρκετά μέλη , γονείς αθλητών και παλαίμαχοι αθλητές συσπειρώθηκαν και κατάφεραν να κρατήσουν ζωντανό τον ιστορικό σύλλογο  που ήταν  έτοιμος  «  να πέσει στο γκρεμό» . Στην προσπάθεια αυτή χρειάζεται να βοηθήσει ο κόσμος , όλο το Ποντιακό στοιχείο που στο παρελθόν αγκάλιαζε αυτή την ομάδα με πάθος…

Τελικά μια – μια  ομάδα βρίσκει και πάλι τον δρόμο της . ΑΕ Περάματος, Αίας Σαλαμίνας, Ελλάς Ποντίων . Μόνο ο Περαμαϊκός απέμεινε . Προς το παρόν δεν ακούγεται τίποτα μετά από τον έλεγχο των επιχειρηματιών….

«Θα χτενίσω εγώ προσωπικά όλες τις γειτονιές του Χατζηκυριακείου και τα χρήματα που θα μαζευτούν από τα διαρκείας θα διατεθούν στις ακαδημίες μας που μερικοί κατάφεραν να τις διαλύσουν » τόνισε ο πρόεδρος του Αργοναύτη Δημήτρης Καρβούνης  και πρόσθεσε ότι όσο είναι αυτός και οι συνεργάτες του , ο σύλλογος δεν έχει ανάγκη από λεφτά , αλλά από αγάπη . Ο κ.Καρβούνης  περιμένει και από τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του συλλόγου  να δείξουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους….

Αλλάζει πολύ ο Ήφαιστος σε όλους τους τομείς. Ακόμα και τα αποδυτήρια του στο  γήπεδο του Ρέντη ανακαινίζονται . Η ομάδα  θα νοικιάζει πούλμαν για όλες τις μετακινήσεις της . Μέχρι και γραφεία στην γειτονιά της ομάδας στα Άσπρα Χώματα θα βρει. Ο πρόεδρος Γιώργος Μαλαδάκης έχει μεγάλα σχέδια για την ομάδα . Και σιγά- σιγά  τα υλοποιεί…..

Μετά από 4 χρόνια σπουδών στην ακριτική Κομοτηνή , όπου αγωνιζόταν κιόλας , ο Νίκος Μάναλης επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του . Τον Αετό του, από τις ακαδημίες του οποίου ξεκίνησε να αγωνίζεται μαζί με τον δίδυμο αδελφό του Γιώργο που τώρα αγωνίζεται στον Εθνικό. Ο Νίκος επιστρέφει ωριμότερος και πιο έμπειρος για να βοηθήσει την προσπάθεια της Κορυδαλλιώτικης ομάδας…..