Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Νέο κρούσμα ληστείας στο γήπεδο Περάματος που εξακολουθεί να παραμένει « ξέφραγο αμπέλι». Συγκεκριμένα «άγνωστοι » εισέβαλαν  προχθές τη νύχτα  στα αποδυτήρια  της ΑΕ Περάματος έσπασαν πόρτες και ντουλάπια και αφαίρεσαν τα δυο μηχανήματα αιρ – κοντίσιον καθώς και το κομπρεσέρ που φουσκώνει τις μπάλες . Δεν πήραν αθλητικό υλικό , αλλά  είχαν πετάξει όλα τα ρούχα κάτω, καταστρέφοντας τα ράφια . Ο χώρος όπως μας είπαν θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο. Ότι για το γήπεδο οι εκάστοτε δημοτικές αρχές των τελευταίων ετών αδιαφορούν, είναι περιττό να το πούμε. Κανενός Δημάρχου το αυτί δεν ίδρωνε και εξακολουθεί να μην ιδρώνει . Έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά , αλλά δυστυχώς καμία κίνηση εδώ και χρόνια. Κάτι όμως θα πρέπει να γίνει. Αρκετά πια….

Η απόφαση του Χρήστου Σδρένια να αποχωρήσει από τα διοικητικά του Ατρομήτου Πειραιά , είναι από μόνη της μια τεράστια είδηση. Όλα αυτά τα χρόνια ο Χρήστος στάθηκε δίπλα στην ομάδα , σηκώνοντας ουσιαστικά μόνος του σε αρκετές περιπτώσεις το βάρος του σωματείου . Το όνομα του είναι συνδεδεμένο με τον σύλλογο. Ο Ατρόμητος αλλά και το Καμινιώτικο ποδόσφαιρο του οφείλουν πολλά …

Ένα – ένα μπαίνουν τα πράγματα σε σειρά στην Ελλάδα Ποντίων . Αφού βγήκε πρώτα η διοίκηση στην οποία αναφερθήκαμε χθες, σειρά έχει τώρα ο προπονητής. Ήδη ακούγονται δυο ονόματα, το ένα από τα οποία έχει εργαστεί και παλαιότερα στον σύλλογο….

Σοβαρή περιπέτεια πέρασε με την υγεία του την περασμένη εβδομάδα ο βετεράνος διαιτητής και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου την δεκαετία 1950-1960 Μπάμπης Αμαραντίδης. Έπεσε μέσα στο σπίτι του με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο ισχίο. Χειρουργήθηκε με επιτυχία στο Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας , όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται. Τον  επισκέφτηκε ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΠ Γιάννης Σπάθας και  του μετέφερε τις ευχές όλης της διοίκησης της Ένωσης καθώς και των διαιτητών.

Ο Μπάμπης αισθάνεται  την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον ιατρό Χειρούργο Ορθοπεδικό , αλλά πάνω από όλα άνθρωπο Γεώργιο Κοντογιάννη καθώς και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό της Ορθοπεδικής Κλινικής του Νοσοκομείου για το τεράστιο ενδιαφέρον που έδειξαν στην περίπτωση του…..

Στην πανέμορφη  Κεφαλονιά παραθερίζουν τις τελευταίες μέρες ο ταμίας της ΕΠΣΠ Γιάννη Σταματάτος ,  οι προπονητές Θεολόγος Ρενιέρης, Γιώργος Αδράμης , Αθηνά Ρεντούμη , οι Γιάννης και Νίκος Στελλάτος από τους Νέους Ευγενείας , η πρώην διαιτητίνα Ράνια Φώσκολου , ο παράγοντας του ΑΟ Κορυδαλλού Μπάμπης  Μοσχόπουλος  ενώ σήμερα φτάνει στο νησί και ο πρώην πρόεδρος της ΑΕ Μοσχάτου Στέφανος Φαναρίτης . Σαν πολλοί δεν μαζευτήκαμε , λέω γω;….

Επέστρεψε από την Αστυπάλαια και τις όμορφες διακοπές του ο πρόεδρος του Ικάρου Καλλιθέας Μάριος Μπίλιος . Τελικά όλα μια ιδέα είναι σε αυτή τη ζωή ……