Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Στην Οδηγήτρια λειτουργούν επαγγελματικά  σε όλους τους τομείς . Η ομάδα έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της από την περασμένη εβδομάδα και μάλιστα με διπλές καθημερινές προπονήσεις . Όμως και στον τομέα της επικοινωνίας τα τελευταία χρόνια λειτουργεί άψογα  με τακτικότατα δελτία τύπου. Ο Βασίλης Παπαοικονόμου εκτός από Σεφ   που είναι στην επαγγελματική του  ζωή έχει γίνει… μετρ στις Δημόσιες Σχέσεις…

Ξεκίνησαν ήδη κάποιες ομάδες την προετοιμασία τους. Όμως υπάρχουν ακόμα κάποιοι ποδοσφαιριστές που  είναι ακόμα σε διακοπές. Από την επόμενη εβδομάδα, αμέσως μετά της Παναγίας  θα αρχίσουν να μαζεύονται όλοι σιγά- σιγά…..

Όπως αναμενόταν άλλωστε ο ποδοσφαιριστής Θοδωρής Μελάς έμεινε ελεύθερος από την Οδηγήτρια και πήγε στον ΑΟ Καραβά . Εκεί όπου προπονητής είναι ο πατέρας του…..

Στα Χάνια του Πηλίου θα βρεθεί για μια εβδομάδα από 26 Αυγούστου η ανδρική ομάδα του Νέου Ικονίου με ορισμένους παίκτες από την εφηβική, για το  βασικό στάδιο της  προετοιμασίας της. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό. Κάθε χρόνο πηγαίνει εκεί ο σύλλογος . Άλλωστε το Νέο Ικόνιο είναι από τα σωματεία που  λειτουργούν υποδειγματικά, όσον αφορά κυρίως την σωστή οργάνωση και λειτουργία των ακαδημιών…

Γράψαμε τις προάλλες για κάποιους ποδοσφαιριστές που άλλαξαν δρομολόγιο και από Τζιτζιφιές σαλπάρουν για Αίγινα. Ο ένας ήδη πήγε. Είναι ο Τζήμας ο Πεκόφ !! Και έπεται συνέχεια. Ακολουθεί κι άλλος . Πιθανόν κι άλλοι….