Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

***Αίσθηση έχουν προκαλέσει αυτά που γράφτηκαν  για το τροποποιητικό σχέδιο σχετικά με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που επεξεργάζεται η ΕΠΟ . Ένα σχέδιο που αν ψηφιστεί θα σημάνει ουσιαστικά την διάλυση των σωματείων , όπως επισημάναμε χθες . Σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή οι αλλαγές αυτές γίνονται με πρωτοβουλία της ΕΠΟ χωρίς υπόδειξη της ΦΙΦΑ . Ήδη έχουν ξεκινήσει αντιδράσεις από Ενώσεις όλης της χώρας , ενώ και η ΕΠΣ Πειραιά ετοιμάζει τις προτάσεις της. Το σχέδιο αυτό της ΕΠΟ αναμένεται να έλθει προς ψήφιση στην Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας τον προσεχή Ιούνιο. Ήδη έχουμε αντιδράσεις και από σωματεία που θεωρούν ότι αυτές οι αλλαγές θα αποτελέσουν ταφόπλακα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Και δεν έχουν άδικο. Αλλά για το πολύ σοβαρό αυτό θέμα θα επανέλθουμε σύντομα…..

***Είχαμε γράψει την επόμενη του τελικού κυπέλλου της ΕΠΣ Αθήνας , ότι το παιχνίδι είχε «χρώμα» από Πειραιά , αφού πολλοί « δικοί» μας έδωσαν το παρών .Ο φίλος της στήλης και πρώην σύμβουλος της ΕΠΣΠ Χρήστος Μπουλές με επιστολή του , αφού συμφωνεί με την στήλη, επισήμανε σωστά ότι ο προπονητής του Αιγάλεω είναι ο Άγγελος Πυρένης , ένα παιδί από τον Κορυδαλλό, που για πρώτη φορά εργάζεται φέτος στην Αθήνα. Ο κ.. Μπουλές μέσω της στήλης τον συγχαίρει, όπως και το Αιγάλεω για την κατάκτηση του Κυπέλλου….

***Στο στάδιο της ανάρρωσης βρίσκεται ο Γιώργος Μαραγγέλης , ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που πέρασαν από τον Πυθαγόρα Περάματος. Υποβλήθηκε σε εγχείρηση αφαίρεσης πέτρας από τα νεφρά . Σε επέμβαση υποβλήθηκε πρόσφατα και ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Καπρατζάς. Και στους δυο το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές εύχονται περαστικά και ταχεία ανάρρωση …

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply