Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Θλιβερή κατάληξη για τον Περαμαϊκό .Έναν τεράστιο σύλλογο με εξίσου τεράστια  ιστορία. Η σφραγίδα, τα καταστατικό και τα δελτία των 19 αθλητών που απέμειναν παραδόθηκαν στη Δημοτική Αρχή Περάματος . Τα λόγια και οι υποσχέσεις κάποιων έμειναν στα λόγια . Ποιος να το περίμενε αυτό για μια τέτοια μεγάλη ομάδα.  Ακόμα και χθες ακουγόταν έντονα ότι ένας σοβαρός επιχειρηματίας επιθυμεί να αναλάβει τον σύλλογο. Μακάρι ο Περαμαϊκός να βρει τον δρόμο του τελικά. Αλλά επιτρέψτε μας να είμαστε επιφυλακτικοί  ,μετά από όλα όσα έχουμε ακούσει τον τελευταίο καιρό….

Όσον αφορά την τύχη των 19 αθλητών που υπάρχουν ακόμα στον Περαμαϊκό. Αν η ομάδα δεν δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα , αυτόματα  μένουν ελεύθεροι….

Την σχολή προπονητών ΟΥΕΦΑ Α’ που γίνεται στο ΣΕΦ επισκέφτηκε ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΠ  Γιάννης Σπάθας. Και σαν καλός επισκέπτης δεν πήγε με άδεια χέρια , αλλά με ένα κουτί γλυκίσματα. Ο κ. Σπάθας είχε εγκάρδια συνομιλία με τον υπεύθυνο των σχολών κ. Τέλη Μπατάκη….

Μεταγραφή πρώτου μεγέθους για τον ΑΣ Ποντίων . Ο νεαρός παίκτης Άγγελος Γιατζιτζόγλου από την Σούπερ Λίγκ που αγωνιζόταν πέρυσι με την Καλλονή , θα παίζει φέτος στην Α’ Πειραιά …..

Ένας ακόμα Αγγελόπουλος είναι κοντά στην Χαραυγή . Το όνομα αυτό έχει δεθεί πλέον με τον σύλλογο. Την ομάδα βοηθά εξωδιοικητικά ο έφορος Τάκης Αγγελόπουλος που είναι αδελφός του πρώην προέδρου Χάρη και πατέρας  του ποδοσφαιριστή της ομάδας Αλέξανδρου….

Η Χαραυγή συνεργάζεται μεταγραφικά τον τελευταίο καιρό με τους γνωστούς προπονητές  Μάριο Μπόνιτς και τον Γιώργο Τζιβόγλου  τους οποίους και ευχαριστεί….

Στις υποδομές θα δώσει το βάρος ο Ολυμπιακός Περάματος. Όσο περισσότερες ομάδες το καταλάβουν αυτό, τόσο το καλύτερο για το Πειραϊκό ποδόσφαιρο….

Πολύ καλή είναι  η κατάσταση της υγείας του πρώην προέδρου του Περαμαϊκού Γρηγόρη Κατσίκα που υποβλήθηκε πρόσφατα  σε επέμβαση καρδιάς. Η διάθεση του είναι πολύ καλή και η ψυχολογία του ανεβασμένη . Όμως όταν του μιλάει κάποιος για τον Περαμαϊκό , αλλάζει αυτόματα κουβέντα…..

«Έχουμε μιλήσει με τον μισό Πειραιά . Αυτό δεν σημαίνει ότι θα όδευαν προς τον Ίκαρο . »Μου είπε ο Γενικός Γραμματέας του συλλόγου της Καλλιθέας Παναγιώτης Σιμιτσόπουλος. Ο ένας πάντως από αυτούς που έλεγαν ότι θα πάει στην ομάδα πήγε είδε στην Αίγινα κι ο άλλος στο Κερατσίνι. Υπάρχουν κι άλλοι….