Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Ένα  θέμα  που θα μπορούσε να λάβει  τεράστιες  διαστάσεις  είχε τελικά αίσιο τέλος. Όλα συνέβησαν πριν από δυόμιση μήνες  στο γήπεδο του Αγίου Διονυσίου .Κλιμάκιο του ΙΚΑ βρέθηκε εκεί μαζί με αστυνομικούς έκανε έλεγχο  την ώρα που προπονιόταν τμήμα της ακαδημίας του Πήγασου  με κάποιον παράγοντα του συλλόγου . Οι  ελεγκτές θεώρησαν ότι ο τελευταίος  εργαζόταν χωρίς να δηλώνει την εργασία του και δεν είχε ένσημα!!! . Έτσι επέβαλαν πρόστιμο 10.000  ευρώ στο σωματείο. Ένα σωματείο που συντηρείται από τους λίγους μισθοσυντήρητους παράγοντες του  και τις συνδρομές των μελών γονέων .Η κινητοποίηση των ανθρώπων  του Πήγασου σε συνεργασία με την ΕΠΣ Πειραιά  ήταν άμεση. Ο νομικός σύμβουλος της Ένωσης Αντώνης Ανούστης  δραστηριοποιήθηκε ιδιαίτερα και  το πρόβλημα λύθηκε . Η επιβολή του προστίμου ακυρώθηκε  αφού αποδείχθηκε το δίκιο του σωματείου και  κατ΄ επέκτασιν όλων των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων .Έτσι δεν υπάρχει πλέον δεδικασμένο . Από δω και πέρα οι σύλλογοι θα πρέπει να λάβουν τα μέτρα τους ώστε να μην συμβεί ξανά κάτι παρόμοιο και έχουν να αντιμετωπίσουν ανάλογη σκληρή  και άδικη  αντιμετώπιση. Αρκετά είναι τα προβλήματα που έχουν . Δεν χρειάζονται άλλα….

Αγωνιστικές και γραπτές δοκιμασίες περιμένουν όλους ανεξαιρέτως  τους διαιτητές . Αυτοί που δεν θα συμμετάσχουν στα σεμινάρια της ΕΠΟ ,θα πρέπει να λάβουν μέρος στις εξετάσεις που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 3-4 Σεπτεμβρίου , σύμφωνα με τον κανονισμό διαιτησίας . Διαφορετικά θα αποκλειστούν από τους αγώνες των Πειραϊκών πρωταθλημάτων……

Ο Αίας Σαλαμίνας δεν απέκτησε από την ΑΕ Νίκαια μόνο τους ποδοσφαιριστές Τριανταφύλλου και Καλογήρου αλλά και διοικητικό παράγοντα τον Γιώργο Κουρκουτιάδη καθώς και  προπονητή τον Τάκη Τριανταφύλλου ( πατέρα του πρώτου) που εργάστηκε στην αρχή της περυσινής χρονιάς στην ομάδα. Ο Τάκης είναι από τα καλύτερα παιδιά στον χώρο μας . Ήταν κάποτε καλός ποδοσφαιριστής στον Ατρόμητο Αθηνών και συνεχίζει σαν προπονητής αλλά και σαν πολύ καλός ..κιθαρίστας…..

Μετά από δυο χρόνια λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων επανήλθε στην Χαραυγή ο 25χρονος ποδοσφαιριστής Θοδωρής Αβανίδης. Και ξέρετε τι σημαίνει να είσαι στη Χαραυγή 25 ετών. Θεωρείσαι …βετεράνος με τέτοιο …παιδομάζωμα που έχει  η ομάδα….

Τον 30χρονο επιθετικό Νίκο  Μενάγια που αγωνιζόταν στον Πολυκράτη τον απέκτησε η ΑΕ Αίγινας επειδή εργάζεται πλέον στο νησί…..

Ο πρώην πρόεδρος του Περαμαϊκού Γρηγόρης Κατσίκας που υποβλήθηκε πριν από λίγες μέρες σε επέμβαση καρδιάς ,ευχαριστεί  όλους τους φίλους που επικοινώνησαν μαζί του και ενδιαφέρθηκαν  για την υγεία του. Επίσης ο κ. Κατσίκας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τον καθηγητή καρδιοχειρουργό και πάνω από όλα άνθρωπο Ματθαίο Παναγιώτου και το επιτελείο του καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου «Μεντιτερανέο » στην Γλυφάφα για το τεράστιο ενδιαφέρον που έδειξαν στην περίπτωση του…..

Πεκόφ, Μαριόλης, Φέκος με μεταγραφή στην Αίγινα. Δεν…. σαλπάρω άλλο…..