Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Λάβαμε επιστολή από τον Γενικό Γραμματέα της ΕΠΣΠ Γιάννη Σπάθα  που αναφέρει: « Αγαπητέ Αντώνη Δαρζέντα πάντα όλα  αυτά τα χρόνια την Ένωση , την βοηθάς και την προβάλλεις .Θα ήθελα όμως ο τρόπος προβολής να είναι σε θέματα επιτυχίας και αποφάσεων που παίρνει η διοίκηση για το καλό των σωματείων. Η προβολή της διοίκησης πρέπει να γίνεται στο σύνολο της και όχι σε μεμονωμένα άτομα. Όταν κάποιο από τα μέλη της διοίκησης επισκέπτεται κάποιο φορέα εκπροσωπεί τη διοίκηση , τις  επιτροπές και τα μέλη τους. Ειδικά γι’ αυτούς  τους τελευταίους δεν υπάρχει προβολή. Κι όμως αυτοί είναι οι συντελεστές της επιτυχίας των πρωταθλημάτων, Κυπέλου , Μικτών και ειδικά  των πρωταθλημάτων υποδομής . Τα μέλη του συμβουλίου που προεδρεύουν των επιτροπών ούτε τις έχουν αγοράσει , ούτε τις έχουν νοικιάσει. Αύριο μπορεί να είναι άλλοι . Είσαι έμπειρος και ξέρεις ότι για να γίνει Επιτυχία όλων των εκδηλώσεων , δεν μπορούν να γίνουν ούτε από τον πρόεδρο , ούτε από οποιοδήποτε άλλο μέλος που προεδρεύει, αλλά από τα μέλη των επιτροπών. Η επιτυχία είναι συνολική. Η διοίκηση εύχεται σε όλους τους φίλους του ποδοσφαιρικού Πειραιά , η Παναγία να μας δίνει δύναμη και υγεία , αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο λαός.»…

Διπλή απώλεια για την Χαραυγή μέσα  σε λίγες ώρες . Ο γυμναστής της ομάδας Θοδωρής Γκάτζιος  αποχώρησε από τον σύλλογο , αφού θα πιάσει δουλειά στην ΠΑΕ ΑΕ Χανιά . Έτσι το σωματείο αναζητά και πάλι νέο γυμναστή. Επίσης  δεν ολοκληρώθηκε τελικά  η μεταγραφή του Στέφανου Κασιαβού που επιστρέφει στον ΑΣ Δραπετσώνας ….

Τα τελευταία χρόνια η Κύπρος Κορυδαλλού έχει καταβάλλει τεράστιες προσπάθειες σε όλους τους τομείς. Δεν είναι μόνο ότι από την Γ’ βρέθηκε στην μεγάλη  Κατηγορία του Πειραϊκού ποδοσφαίρου, είναι ότι θεωρείται και από τα πιο οργανωμένα σωματεία με δικές του εγκαταστάσεις ενώ προωθεί και δικές του πρωτοποριακές κινήσεις. Διαθέτει παράγοντες με νέες πρωτοποριακές ιδέες . Θεωρούμε την Κύπρο σαν σωματείο υπόδειγμα στον χώρο που λειτουργεί άψογα και είναι παράδειγμα προς μίμηση….

Δυο ομάδες θα ξεκινήσουν με μείον βαθμούς στο νέο  πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας . Είναι ο Αστέρας Νίκαιας που θα αρχίσει με -10  αφού αποχώρησε από αγώνα πλέι άουτ και ο Αίας Σαλαμίνας που θα ξεκινήσει με – 6 αφού αποχώρησε από το περυσινό πρωτάθλημα της Α’  Κατηγορίας.. Σκέφτεστε τι  έχει  να γίνει αν οι δυο ομάδες  αυτές κληρωθούν μαζί στον ίδιο όμιλο ; Αυτό θα είναι πρωτάθλημα …υπό το μηδέν….