Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Νέα λεηλασία στο γήπεδο Περάματος. Αυτή την φορά στόχος των αγνώστων ήταν τα αποδυτήρια του Πυθαγόρα . Το κακό έχει παραγίνει και δυστυχώς παρά τα επανειλημμένα κρούσματα δεν φαίνεται να υπάρχει λύση . Και η δημοτική αρχή παρακολουθεί απαθής. Να δούμε τώρα ποιος έχει σειρά…..

Βελτιώσεις στους αγωνιστικούς χώρους των γηπέδων της περιοχής  του ετοιμάζει για τις προσεχείς μέρες ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας . Θα καθαριστούν οι αγωνιστικοί χώροι και θα γίνουν προσθήκες τμημάτων στους πλαστικούς χλοοτάπητες. Εκεί όπου υπάρχουν σημεία τα οποία έχουν φθαρεί….

Με την ευκαιρία θα ήθελα να ρωτήσω τι θα  γίνει με τα γήπεδα στα οποία έχουν προαναγγελθεί εργασίες ; Πλησιάζει ο Σεπτέμβρης και ακόμα δεν έχει ακουστεί κάτι….

Ο Στέφανος Μεϊμάρογλου που ανέλαβε τις τύχες της Ελλάδας Ποντίων είναι ένας πολύπειρος προπονητής που έχει εργαστεί σε πολλές ομάδες κυρίως της επαρχίας, ποτέ όμως στον Πειραιά. Είναι λοιπόν  μια πρόκληση στην πολυετή καριέρα του  η παρουσία του στον ιστορικό Ποντιακό σύλλογο.  Ο Στέφανος είναι παράλληλα και στέλεχος της διοίκησης του Συνδέσμου προπονητών Αττικής και νήσων ….

Έμαθα ότι η Ένωση Α.Α. Ρέντη ετοιμάζει και τρίτο «μπαμ» στις μεταγραφές πέρα από τις μεταγραφές των Θωμόπουλου και Καψαλόποδα .…

Μπορεί ο Πτερνέας να διαλαλεί ότι τα κάνει όλα μόνος του διοικητικά στην Χαραυγή, αλλά και ο Αντώνης Καλαμάκης κάνει κι αυτός μόνος του ουσιαστικά την προετοιμασία  της ομάδας, αφού εκτός από προπονητής , είναι παράλληλα και γυμναστής , μετά την αποχώρηση του Θοδωρή Γκάτζιου που πήγε στα Χανιά …..

Στον Ατρόμητο Πειραιά όμως, τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα . Δεν υπάρχει προς το παρών, γυμναστής και προπονητής τερματοφυλάκων και ο Λουκάς Κάλλας τα κάνει όλα μόνος του….

Στέκι των ανθρώπων του ποδοσφαίρου έχει γίνει η καφετέρια  που διατηρεί ο παλαίμαχος προπονητής Γκόμεζ Ντε Φαρία στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας .Τακτικοί θαμώνες είναι δυο άνθρωποι που  έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο. Είναι  ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και στη συνέχεια παράγοντας της Δόξας Πειραιά Νίκος Μοναστηρίδης καθώς και ο παλαίμαχος άσος του Μαύρου Αετού Γιώργος Μπατζάκης….