Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

***Και στα τμήματα υποδομής οι προπονητές επιβάλλεται πλέον να είναι διπλωματούχοι.  Μια απόφαση πέρα για πέρα σωστή αφού  τα παιδιά  των ακαδημιών που ξεκινάνε τώρα ουσιαστικά να παίζουν ποδόσφαιρο , να μαθαίνουν σωστά . Θα πρέπει επιτέλους να μπει φραγμός στους παράγοντες  και τους φιλάθλους που κατ’ ανάγκη κάνουν τους προπονητές . Απαραίτητη προϋπόθεση αυτό .Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε μακροπρόθεσμα . Οι αθλητές που κάνουν καριέρα , έχουν ξεκινήσει σωστά . Με το  να έχεις τμήματα υποδομών , χωρίς διπλωματούχους προπονητές , είναι σαν να χτίζεις σπίτι χωρίς θεμέλια….

***Ο Πήγασος Αγίου Διονυσίου είναι μια οικογένεια. Με όλη τη σημασία της λέξης. Στην κυριολεξία . Στην ομάδα των προπαίδων  που αναδείχτηκε πρωταθλήτρια στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΠ αγωνίζονται οι 13χρονοι δίδυμοι  αδελφοί Γιάννης και Στέφανος Κοκκινάκης που είναι γιοί του προέδρου της ομάδας Γιώργου. Τα αδέλφια όμως δεν σταματούν εδώ . Υπάρχουν δυο ακόμα ( και αυτά δίδυμα!!!) .Είναι οι Λευτέρης και Λάμπρος Μαστρόκαλος  των οποίων ο πατέρας τους  Κώστας είναι αντιπρόεδρος του συλλόγου.  Στον Πήγασο αγωνίζονται επίσης ο 12χρονος Φίλιππος Λάππας  γιος του Γενικού Γραμματέα του Πήγασου Θανάση καθώς και ο Γιάννης Καλερίδης του οποίου ο πατέρας του ο Βασίλης είναι σύμβουλος της ομάδας….

***Ο νεοιδρυθείς σύλλογος  Ποσειδώνας Χατζηκυριακείου που θα λάβει μέρος φέτος στο Πειραϊκό πρωτάθλημα , αποτελείται από γνωστούς παράγοντες που έχουν αποσκιρτήσει από την ΑΕΧ…

Με την ευκαιρία να πούμε ότι παρέμεινε για μα ακόμα χρονιά στην ΑΕ Χατζηκυριακείου ο Γιάννης Κυπραίος , η δουλειά του οποίου αναγνωρίστηκε από τους υπευθύνους της ομάδας….

***Φεύγει αλλά …μένει στον ΑΣ Ποντίων ο Φανούρης Χάλαρης. Μπορεί να μην συνεχίσει στην πρώτη ομάδα, αλλά θα είναι όμως στις υποδομές. Εκεί όπου έχει προσφέρει τεράστιο έργο …..

***Ο Γιώργος Μαρκουτσάς που «έφυγε» από ανακοπή σε ηλικία 82 ετών ήταν πάντα κοντά στο Κερατσίνι και το υπηρέτησε ενεργά από διάφορες θέσεις . Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 15.30 στο Γ’ Νεκροταφείο. Καλό ταξίδι κυρ- Γιώργο…..

***Σήμερα από ώρα 18:00 έως 20:00 συντονιστείτε όλοι στο διαδικτυακό ραδιόφωνο www.dailytvradio.gr, για να ακούσετε την εκπομπή του Δημήτρη Σαρρή « Ερασιτέχνες στα γήπεδα»με καλεσμένους εκπροσώπους της  Ποδοσφαιρικής Ομάδας του Α Π Ο ΦΙΛΑΘΛΟΙ που ανήλθαν φέτος στη Β’ Πειραιά .θα μιλήσουν για όλους και για όλα και φυσικά για τη φετινή πορεία της ομάδας. Μια Εκπομπή που αξίζει να συντονιστούμε όλοι για να την ακούσουμε.…

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply