Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Την Τετάρτη λήγει η προθεσμία για την δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο . Δεν πρόκειται να δοθεί παράταση αφού την αμέσως επόμενη μέρα  Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου και ώρα 18.30 στα γραφεία της  Ένωσης θα  πραγματοποιηθεί η κλήρωση της 1ης & 2ης Φάσης του Κυπέλλου καθώς επίσης και ο διαχωρισμός των ομίλων της Α΄ & Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας…..

Τα σωματεία θα πρέπει με τη δήλωση συμμετοχής να έχουν εξοφλήσει και τις οικονομικές τους υποχρεώσεις όπως ανακοινώθηκε από την ΕΠΣΠ. Παράλληλα θα πρέπει να καταθέσουν και το παραχωρητήριο γηπέδου , από τον Δήμο της περιοχής τους. Βέβαια φέτος υπάρχει μια ιδιαιτερότητα αφού κάποια γήπεδα αναμένεται να κλείσουν λόγω έργων. Πότε θα γίνει αυτό είναι ένα άλλο θέμα που σηκώνει πολύ συζήτηση….

Πήρε …σβάρνα  όλες τις ομάδες της περιοχής ο τερματοφύλακας Γιάννης Σαλίχος . Ξεκίνησε από την Αμφιάλη, συνέχισε στην ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα και κατέληξε τώρα στον Άρη Αμφιάλης…..

Έχει συμβεί και μ’ άλλες ομάδες φέτος το καλοκαίρι συνέβη τώρα και στους Νέους Ευγενείας οι οποίοι ανέβασαν στην σελίδα τους στο Facebook το παρακάτω κείμενο :

«Κατόπιν αρκετών απευθείας επαφών παραγόντων με παίκτες της ομάδος μας, και επαναλαμβάνοντας προγενέστερο ανάλογο αίτημα και άλλου σωματείου, ενημερώνουμε τους εν λόγω παράγοντες να απευθύνονται ευθέως προς την διοίκηση του Συλλόγου και όχι στους ποδοσφαιριστές μας. Κατόπιν τούτου, ενημερώνουμε τους ενδιαφερομένους, ότι δεν θα υπάρξει καμία συζήτηση μαζί τους εφόσον έχουν έλθει πρωτίστως σε επαφή με τους ποδοσφαιριστές μας.» Αυτά λέει το μήνυμα και αυτοί που είναι να καταλάβουν… κατάλαβαν»…..

«Έφυγε » από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών ο Σάββας Γρηγοριάδης . Έγραψε τη δική του ιστορία με την φανέλα του Ιωνικού και ολοκλήρωσε την καριέρα του στην ΑΕ Νίκαιας . Ήταν αξιαγάπητος σε όλους τους φίλους του Πειραϊκού  ποδοσφαίρου. Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 11.30 το πρωί στο Γ’ Νεκροταφείο….