Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Σήμερα  γίνεται η κλήρωση του Κυπέλλου Πειραιά καθώς και ο διαχωρισμός των ομίλων  σε Α’ και Β’ Κατηγορία. Αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία και από την κλήρωση του πρωταθλήματος . Γιατί όπως συμβαίνει τις περισσότερες φορές τα φαβορί της Α’ Κατηγορίας πέφτουν μαζί στον ίδιο όμιλο. Μια ομάδα κάνει έξοδα , επενδύσεις, μεταγραφές . Και έρχεται η κλήρωση και τα χαλάει όλα… Όσο για τον διαχωρισμό των πρώτων ομάδων ανάλογα με την περυσινή τους κατάταξη, δεν μπορείς να το λάβεις απόλυτα σοβαρά. Γιατί κάποιες ομάδες παρουσιάζονται διαφορετικά από την μια χρονιά στην άλλη. Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρχει κλειδάριθμος για τις ομάδες του Κορυδαλλού που θα πάνε τρεις στον ένα όμιλο και δυο στον άλλο, για τις ομάδες των Σιταποθηκών που με το Κερατσίνι είναι συνολικά είναι τέσσερις( δυο συν δυο) . Οι δυο ομάδες της Σαλαμίνας ( Αμπελακιακός, Σαλαμινομάχοι ) θα είναι μάλλον μαζί στον ένα όμιλο και στον άλλο θα είναι η Αίγινα….

Το δυσάρεστο είναι ότι η Ειρήνη 2005 δεν θα δηλώσει συμμετοχή.  Ένα σωματείο υπόδειγμα που στα έντεκα  χρόνια που συμμετείχε στα πρωταθλήματα  και από το οποίο αναδείχτηκαν αρκετά μεγάλα ταλέντα θα  απέχει φέτος. Κρίμα….

Επίσης δεν κατέθεσε δήλωση συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας, ο ΑΟ Ζέας . Αλλά αυτό ήταν γνωστό από καιρό , όπως το είχε δηλώσει στη στήλη ο κ. Μάκης Χαρμπής….

Ο νεαρός Πάρης Σταμούλης τον οποίο απέκτησε ο  ΑΟΚ Φαλήρου από την Καλλιθέας , δεν είναι μόνο ένα σπουδαίο ταλέντο στο ποδόσφαιρο , αλλά και ένας πολύ καλός μαθητής. Τελείωσε το τεχνικό λύκειο με απολυτήριο 19,8 και πέρασε σαν

Τεχνολόγος τροφίμων στα ΤΕΙ Αθήνας καταλαμβάνοντας την 13η θέση .  Κι όπως έχουμε πει κι άλλες φορές όταν υπάρχει θέληση μπορείς να συνδυάσεις άνετα και χωρίς πρόβλημα τη μάθηση με τον αθλητισμό……

Από την Λευκάδα όπου μένει μόνιμα τα τελευταία χρόνια ο πρώην υπάλληλος του γηπέδου Νεάπολης Χρήστος Μωραΐτης επικοινώνησε μαζί μας για να εκφράσει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Σάββα Γρηγοριάδη. « Ήταν από τα καλύτερα και πιο αγνά παιδιά που έχουν περάσει από τα γήπεδα ο Σάββας» μας είπε ο Χρήστος….