Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Θα αρχίσουν τώρα όλοι να κάνουν αναλύσεις για το ποιος είναι πιο δύσκολος όμιλος κλπ. Συμπεριλαμβανομένης και της …αφεντιάς μας .Θα επαναλάβουμε κάτι .  Κι ας φαίνεται πολύ συνηθισμένο. Όλες οι ομάδες δείχνουν την αξία τους μέσα στο γήπεδο. Πολλές φορές τα  λεγόμενα φαβορί καταποντίζονται , ενώ αντίθετα κάποιες ομάδες αναδεικνύονται και διακρίνονται από κει που δεν το περιμένεις. Απλά πράγματα…

Τέσσερις ομάδες δεν δήλωσαν συμμετοχή στο κύπελλο . Μια της Β’ Κατηγορίας ( Μιθριδάτης) και τρεις της Γ’ ( Άνω Νεάπολη, Ολυμπιακός Περάματος και Ποσειδώνας Χατζηκυριακείου) . Και φυσικά όπως γράψαμε και χθες, δεν δήλωσαν συμμετοχή ούτε στο πρωτάθλημα , είναι η Ειρήνη 2005 και ο ΑΟ Ζέας…..

15 ομάδες θα λάβουν μέρος στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας ….

Στην Σύρο θα πάει  το προσεχές  Σαββατοκύριακο ο Α.Ο Καραβάς για να τιμήσει τον  Λεονάρδο Πρίντεζη, τον άνθρωπο που πρόσφερε πολλά στους Πειραιώτες , αλλά και τον ΑΟ Σύρου . Οι δυο ομάδες μαζί με τον ΑΟ Πάγου θα λάβουν μέρος σε τουρνουά που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Άνω Σύρου. Αξίζει να τονιστεί πως στον ΑΟ Καραβά  αγωνίζονται 3 Συριανοί ποδοσφαιριστές (Μώτος, Ρηγούτσος, Αναγνωστόπουλος) αλλά και ο Μιχάλης Τερόλης που στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα του Α.Ο Σύρου…..

πανέξυπνη κίνηση Πειραϊκής ομάδας που βλέπει πολύ μπροστά. Έκανε  από τώρα πρόταση στον Πτερνέα για απόκτηση πολύ νεαρού ποδοσφαιριστή της Χαραυγής  από τους πιο ταλαντούχους στον Πειραιά . Δεν είχε καταρχήν πρόβλημα ο Σωκράτης. Αφού σίγουρα θα βρει άλλους. Το μοναστήρι να ΄ναι καλά….

To θέμα με τον ΑΣ Κωφών είναι ιδιαίτερα σοβαρό. Όλα αυτά τα χρόνια που υπάρχει αυτή η ομάδα ,είναι η πρώτη φορά που μιλάει για κοινωνικό ρατσισμό . Θα θέλαμε πάντως να ακούσουμε και την άλλη άποψη…