Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Πήγε πολύ καλά  η προχθεσινή κλήρωση του Κυπέλλου και του διαχωρισμού των ομίλων στα γραφεία της ΕΠΣΠ. Ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Γιάννης Σπάθας σε επικοινωνία του με τη στήλη τόνισε χαρακτηριστικά: « Εκπροσωπώντας όλα τα μέλη της διοίκησης , αλλά και τον πρόεδρο μας Γιώργο Ανατολάκη που λόγω του γνωστού προβλήματος του δεν μπορεί να μετακινηθεί , θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους παράγοντες των σωματείων για την ευπρεπή συμπεριφορά τους , την οποία θεωρώ επαγγελματική και ιδιαίτερα υποδειγματική »…. .

Αφού συμφωνήσουμε απόλυτα με την άποψη του κ. Σπάθα να πούμε από την πλευρά μας και την πολύ καλή δουλειά  της Επιτροπής πρωταθλήματος του Κώστα Χολέβα και των συνεργατών του για τον άψογο τρόπο που έγινε η κλήρωση …

Στην ομιλία του ο Γιάννης Σπάθας αναφέρθηκε στα οικονομικά και τις οφειλές των σωματείων και τόνισε πως δεν θα μπορέσει καμία ομάδα να λάβει μέρος αν πρώτα δεν έχει διευθετήσει τις υποχρεώσεις της. Πρόσθεσε όμως ότι μπορεί να γίνει κάποια διευκόλυνση και διακανονισμός. Όσον αφορά τις τέσσερις ομάδες που δεν πήραν μέρος στο Κύπελλο ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης δήλωσε πως η ΕΠΣΠ ήταν διατεθειμένη να πληρώσει εκείνη το παράβολο, αλλά τα σωματεία απάντησαν πως δεν είναι έτοιμα από αγωνιστικής πλευράς….

Οι πέντε ομάδες που αγωνίζονται στο γήπεδο ΔΑΚ Κορυδαλλού χωρίστηκαν με κλειδάριθμο . Οι δυο  στον 1Ο όμιλο( Ερμής, Κύπρος   ) και οι άλλες τρεις ( Αετός ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα, ΑΟ Κορυδαλλός  )στον 2ο .

Οι  τέσσερις ομάδες που αγωνίζονται στο Δημοτικό Γήπεδο Κερατσινίου ( Σιταποθήκες) χωρίστηκαν με κλειδάριθμο ανά δυο σε κάθε όμιλο. Οι   ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα   στο 1Ο και οι  ΑΠΟ Κερατσίνι , Άρης Αμφιάλης   στον 2Ο .Οι δυο ομάδες της Σαλαμίνας ( Αμπελακιακός , Σαλαμινομάχοι )είναι μαζί στον  1ο  όμιλο , ενώ στον 20   θα είναι  η ΑΕ Αίγινας . Μοιράστηκαν   δηλαδή τα υπόλοιπα σωματεία  τα νησιά.

Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις στην κλήρωση που θα γίνει την προσεχή Πέμπτη στις 18.30 θα δοθεί κλειδάριθμος…

Είχε και τοπικά ντέρμπι η κλήρωση του Κυπέλλου . Ξεχωρίζει βέβαια το μεγάλο παιχνίδι του Χατζηκυριακείου , ανάμεσα στον Αργοναύτη και την ΑΕΧ.…

Στην κλήρωση της ΕΠΣΠ παραβρέθηκε και ο πιο μικρός σε ηλικία  αθλητής στην Α’ Πειραιά . Λέγεται Αντώνης Γκόγκα, και την ημέρα που ξεκινά το πρωτάθλημα ( 25/9) κλείνει τα 15 του χρόνια…..

Τον Δούβλη απέκτησε από την Χαραυγή ο Ήφαιστος . Κι αυτό επειδή ο παίκτης λόγω εργασίας δεν μπορούσε να παρακολουθήσει τις προπονήσεις της ομάδας του που γίνονται νωρίς . Έτσι παραχωρήθηκε στο φιλικό σωματείο του Ηφαίστου, ο πρόεδρος του οποίου Γιώργος Μαλαδάκης έχει γράψει τη δική του ιστορία σαν ποδοσφαιριστής με την φανέλα της Χαραυγης…..