Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Την δική του άποψη εκφράζει σήμερα μέσω της στήλης ο τέως υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αναστάσιος Νεράντζης γύρω από το θέμα με το ΙΚΑ και τα ερασιτεχνικά σωματεία που ανέδειξε η στήλη . Χαρακτηριστικά με επιστολή που μας έστειλε  αναφέρει:

«Δεν φθάνουν οι άθλιοι άθλοι της αθλητικής ηγεσίας, σε βάρος του επαγγελματικού ποδοσφαίρου (συνεπεία των οποίων φθάσαμε στο κατώφλι της εξόδου μας από την Ευρώπη, αναβλήθηκε η έναρξη των αγώνων του πρωταθλήματος και ποιος ξέρει τι θα δούμε ακόμη) ήλθε τώρα και η σειρά του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της στήλης σας την 20 Αυγούστου, αλλά και επιστολή του γνωστού παλαιμάχου ποδοσφαιριστή του ΟΣΦΠ Γιώργου Κοττάκη, συνεργείο του ΙΚΑ αξίωσε την ύπαρξη συμφωνητικού και ασφάλισης προπονητών σε ερασιτεχνικό ποδοσφαιρικό σωματείο, επιβάλλοντας χρηματικό πρόστιμο.

Είναι γνωστό, ότι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο «βολοδέρνει» αβοήθητο, αγωνίζεται και αγωνιά να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες , καθώς και ότι οι προπονητές δεν αμείβονται. Τα μικροποσά των 200-300€ μηνιαίως (όταν, όπου και όποτε) δίνονται, αποτελούν «χαρτζιλίκι», το οποίο, μόλις και μετά βίας, καλύπτει τα οδοιπορικά τους. Τα πάντα σ’ αυτό το χώρο, κινούνται χάρη στο «μεράκι» κάποιων.

Δεν βοηθά λοιπόν αυτή η κυβέρνηση, παρά τις παχυλές υποσχέσεις της, τα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία, ας μην τα βυθίζει τουλάχιστον ακόμη περισσότερο.  »…

Όπως το περιμέναμε . Υπήρχε αντίδραση στις δηλώσεις περί ρατσισμού του προέδρου του ΑΣ Κωφών Λάμπρου Ψυχογιού . Και επειδή οι αρχαίοι ημών πρόγονοι έλεγαν « Μηδενί δίκην δικάσεις πριν αμφοίν μύθον ακούσεις» δημοσιεύουμε σήμερα την αντίθετη άποψη του κ. Βαγγέλη Περάμαντζη που αντιτίθεται σε αυτά που δήλωσε ο φίλος μας ο Λάμπρος . Ελπίζουμε να βρεθεί τελικά λύση και όλα να πάνε καλά…..

Είναι πολύ σημαντική κίνηση της διοίκησης της Κύπρου Κορυδαλλού να ασφαλίσει τους ποδοσφαιριστές της . Θα επαναλάβουμε ότι ο σύλλογος αυτός , τα τελευταία χρόνια έχει κάνει τεράστια βήματα προόδου σε όλους τους τομείς  και λειτουργεί σε επαγγελματικά πλαίσια….

Επέστρεψε από την Κέρκυρα ο φίλος και συνάδελφος Τάκης Παϊπέτης  που είχε ένα ατύχημα με το μάτι του. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά και ο Τάκης ευχαριστεί όλους τους φίλους για το ενδιαφέρον που έδειξαν στην περίπτωση του…..

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply