Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Απάντηση στα όσα ανέφερε πρόσφατα στη στήλη ο τέως υπουργός και βουλευτής Τάσος Νεράντζης δίνει σήμερα ο πρόεδρος του Αστέρα Νίκαιας Βασίλης Τσιτούρας. Με επιστολή του αναφέρει τα παρακάτω :

«Αγαπητά ”ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΑ”,σας γράφω οργισμένος ,για τα σχόλια-δηλώσεις,κάποιου αραχνιασμένου και απαρχαιομένου, πολιτευτή και τέως βουλευτή και τέως υπουργού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που κυβερνούσε την χώρα 25-30 χρόνια. Όλοι εμείς,που ασχολούμαστε με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, βιώνουμε τις ανέσεις, τους νόμους ,τα γήπεδα,τ ην βοήθεια ,που τόσα χρόνια, που ο κύριος ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ, ήταν βουλευτής και υπουργός, μας ”παρείχε” απλόχερα και ήρθε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τα κατέστρεψε όλα!!!!!!!

Κύριε πολιτευτά, όλος ο ποδοσφαιρικός Πειραιάς γελά μαζί σας…και στις δύσκολες εποχές που ζούμε…το γέλιο το έχουμε ανάγκη…..

Κύριε πολιτευτά τα ”έργα και τις ημέρες σας” ,για το Ελληνικό ποδόσφαιρο, τα έχουμε βιώσει….ο Έλληνας φίλαθλος, του έχει γυρίσει την πλάτη….δικό σας έργο!!!!!

Κύριε πολιτευτά, θύμισε μας σε παρακαλώ, ποιό γήπεδο ποδοσφαίρου και στίβου,’ ‘έχει”, αφήσει ,το κόμμα σου ,που κυβερνούσε τόσα χρόνια???? Σου θυμίζω,. Μόνο ,το ποδοσφαιρικό γήπεδο του ΣΕΦ… ναι, αυτό που είναι η ντροπή σας και η απόδειξη, της απόλυτης απαξίωσης σας, προς το Πειραϊκό ποδόσφαιρο.

Κύριε πολιτευτά, εμείς οι ερασιτέχνες παράγοντες του ποδοσφαιρικού Πειραιά και γνωρίζουμε και μνήμη έχουμε ,σας παρακαλούμε, να μας αφήσεις ήσυχους…είσαι απών και πολύ ”μικρός ”,να μας ”βοηθήσεις”….από την πολύ βοήθεια σου…έχουμε κουραστεί!!!!!

Σας ευχαριστώ εκ προτέρων Μετά τιμής ΤΣΙΤΟΥΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Πρόεδρος του Α.Σ. ΑΣΤΕΡΑ ΝΙΚΑΙΑΣ»….

***Φως στο τούνελ για τον Περαμαϊκό . Τις τελευταίες μέρες γίνεται μια προσπάθεια από γνωστούς παράγοντες του Πειραϊκού ποδοσφαίρου να αναλάβουν τον σύλλογο . Αν υπάρξουν κάποιες προϋποθέσεις η ιστορική ομάδα θα μπορέσει να προχωρήσει . Μόνο τότε. Εμείς που παρακολουθούμε από κοντά τα πράγματα θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα…

***Πριν ακόμα ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων έχουμε ήδη δυο αποχωρήσεις προπονητών , του Ηλία Μπιτσικώκου από τον Ολυμπιακό Περάματος την περασμένη εβδομάδα και του Θωμά Μέττου από την ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα….