Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Η στήλη πάντα ασχολείται και αναδεικνύει όλα τα αθλητικά θέματα, που απασχολούν το Πειραϊκό ποδόσφαιρο και τα σωματεία. Γι’ αυτό και έχει καθιερωθεί όλα αυτά τα χρόνια , στις καρδιές των ανθρώπων που στηρίζουν και συντηρούν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό Δυστυχώς ένα καθαρά αθλητικό θέμα που δημιουργήθηκε με το ΙΚΑ έγινε εκμετάλλευση πολιτικής και κυρίως κομματικής αντιπαράθεσης ..Τόσα χρόνια αυτή η στήλη και  όλοι αυτοί που την διαβάζουν είναι με το ποδόσφαιρο και όχι με τα κόμματα. Εκεί όλοι μαζί προσπαθούμε ο καθένας από την πλευρά του  για το καλύτερο…..

Σήμερα είναι οι κληρώσεις των Πειραϊκών πρωταθλημάτων. Στην Α΄ και την Β’ Κατηγορία οι ομάδες έχουν πάρει την …κρυάδα αφού ξέρουν τους αντιπάλους τους. Την σειρά θα μάθουν σήμερα. Στη Γ’ Κατηγορία μετέχουν δυο νέα σωματεία. Είναι ο ΑΣ Ποσειδών Χατζηκυριακείου και η ΑΕ Νέου Φαλήρου στο ..επίσημο. Γιατί ουσιαστικά η ομάδα αυτή είναι ο ιστορικός Ηρακλής Νίκαιας που επανασυστάθηκε φέτος….

Μεγάλοι απόντες από την σημερινή διαδικασία η Ειρήνη 2005 και ο ΑΟ Ζέας που δεν δήλωσαν συμμετοχή….

Παρών κανονικά  ο Περαμαϊκός , αλλά ένας Θεός ξέρει αν θα συμμετάσχει. Αυτό παίζεται…

Για αλλαγή ονόματος ετοιμάζεται η Δάφνη Ταμπουρίων που θέλει να γίνει Πρωτέας Νίκαιας. Οι λόγοι είναι ευνόητοι και τους έχουμε ξαναγράψει και στο παρελθόν ….

Την Δευτέρα το βράδυ στις 20.30 η Χαραυγή θα κάνει γιορτή στα γραφεία της με την ευκαιρία της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου με σουβλάκια. Θα είναι όλοι οι αθλητές της ομάδας και οι γονείς τους ενώ έχουν κληθεί η ΕΠΣΠ και η Δημοτική Αρχή……

 

 

Ο βετεράνος διαιτητής Μιλτιάδης Τερζάνης ευχαριστεί δημόσια το ιατρικό τιμ της Ουρολογικής κλινικής του Τζανείου Νοσοκομείου Πειραιά και ιδιαίτερα τους ιατρούς Σπύρο Τζαμαρία, Δημήτρη Ζαβραδινό και την νοσηλεύτρια Υπαπαντή Κωτσή , για το τεράστιο ενδιαφέρον που έδειξαν στην περίπτωση του….

O προπονητής Δημήτρης Βουτσινάς αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια  τον ιατρό   χειρούργο Ηλία Ευσταθίου και το νοσηλευτικό προσωπικό  της Α΄ Χειρουργικής κλινικής  του Νοσοκομείου Μεταξά , που παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την ασθενή μητέρα του…..