Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Πολύ καλά ξεκίνησε η επίσημη χρονιά αγωνιστικά . Θα έλεγα ιδανικά. Χωρίς προβλήματα με διαιτησία, με οργάνωση . Μακάρι να είναι ανάλογη και η συνέχεια. Στους Κυριακάτικους αγώνες Κυπέλλου είχαμε πλήρη επικράτηση των φιλοξενούμενων . Και στους 13 αγώνες δεν νίκησε κανένας γηπεδούχος.  Γενικά το Σαββατοκύριακο σε 19 αγώνες στους 17 νίκησαν οι φιλοξενούμενες ομάδες….

Την πρόκριση πήρε η Αναγέννηση Μοσχάτου  που νίκησε εκτός έδρας την ΑΕ Σαλαμίνας . Όμως η ομάδα του Παναγιώτη Ορφανού θα επανέλθει στο νησί κι αυτή την Κυριακή αφού θα αντιμετωπίσει τον Αίαντα για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου. Από τα τερτίπια της κλήρωσης….

Το  γειτονικό ντέρμπι των Νέων Δραπετσώνας με τους Νέους Ευγενείας το κέρδισαν οι δεύτεροι . Το παιχνίδι έγινε στον Κορυδαλλό λόγω τιμωρίας της Δραπετσωνίτικης ομάδας. Να πούμε ότι η βροχή χάλασε τη γιορτή των Νέων Ευγενείας που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία της περιοχής. Οι άνθρωποι της διοίκησης είχαν στρώσει τραπέζια , είχαν ανάψει ψησταριά και έψηναν σουβλάκια , υπήρχε ορχήστρα , αλλά ήλθε η βροχή για να τα καταστρέψει όλα. Και το περισσότερο κρέας από αυτό που είχε αγοραστεί έμεινε. Κρίμα για την προσπάθεια των διοικούντων της ομάδας . Το ευχάριστο ήταν η τεράστια προσέλευση . Γύρω στα 500 άτομα έδωσαν το παρών γεγονός που αποδεικνύει ότι ο κόσμος είναι πάντα κοντά στην ομάδα . Εννοείται πως η εκδήλωση θα επαναληφθεί σύντομα. Οι Ευγενειώτες δεν απογοητεύονται….

Αυτό πάλι με τον Ατρόμητο Κερατσινίου τι σας λέει; Έχανε 0-2 από την Αμφιάλη ,  ισοφάρισε σε 2-2  και πήρε την πρόκριση στα πέναλτι. Το αναφέρουμε , γιατί το ίδιο σκηνικό περίπου επαναλήφθηκε τέτοια μέρα πέρυσι στην πρώτη φάση του Κυπέλλου. Ο Ατρόμητος έχανε 0-2 από τον Ολυυμπιακό Κερατσινίου, ισοφάρισε και πήρε την πρόκριση με 3-2 στην παράταση….

Τα σκορ της ημέρας ( 6-0) πέτυχαν ο Αίας Σαλαμίνας και ο Δίας Κορυδαλλού που θα αγωνίζονται φέτος και οι δυο στην Β’ Κατηγορία…