Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

***Για τον Αργοναύτη αναφερθήκαμε χθες . Μια νέα κατάσταση ετοιμάζεται στην ομάδα , όπως λέγεται .Το έχουμε επανειλημμένα γράψει. Αυτός ο μεγάλος σύλλογος τα τελευταία χρόνια αδικεί την τεράστια ιστορία του . Οι εσωτερικές διαμάχες και τα διάφορα προβλήματα δεν του επιτρέπουν να βρει τον δρόμο του για να φτάσει στο σημείο να διεκδικεί στα πλέι άουτ την παραμονή του στη Β’ Πειραιά  . Κάποια στιγμή όμως αυτά θα πρέπει να αλλάξουν και η ιστορική ομάδα από την οποία έχουν αναδειχτεί μεγάλα αστέρια του Ελληνικού ποδοσφαίρου , να βρει επιτέλους τον δρόμο της….

***Στο Βερολίνο βρίσκεται  τις τελευταίες μέρες για τον τελικό του Τσάμπιονς Λίγκ ο προπονητής της Προοδευτικής Βασίλης Σπάθας . Και ανέβασε αρκετές ενδιαφέρουσες φωτογραφίες στο Facebook.  Φωτό όχι με όποιον κι όποιον αλλά με Μισέλ Πλατινί και Λουίς Φίγκο παρακαλώ. Ενδιαφέρον πάντως έχει τον σχόλιο που έγραψε για τον νεαρό προπονητή ο πρόεδρος της Προοδευτικής Βασίλης Κατσαρός αφήνοντας υπονοούμενα για κάποιους :« Προπονητής με όραμα, που εξελίσσεται με νέες μεθόδους και τακτικές γύρω από το ποδόσφαιρο.!!! Νέα συστήματα και τακτικές!!! Και όχι παλιομοδίτες  της πλατείας και του καφενείου!!! Συγχαρητήρια κόουτς!!!»…

***Τραυματίστηκε σοβαρά προχθές βράδυ σε τροχαίο με την μηχανή του ο αντιπρόεδρος  της Χαραυγής Χάρης Αγγελόπουλος και χθες το μεσημέρι χειρουργήθηκε εσπευσμένα στα πόδια στην Κεντρική Κλινική Αθηνών. Περαστικά φίλε Χάρη και γρήγορα πάλι κοντά στους δικούς σου ανθρώπους. Τις ευχές του δίνει μέσω της στήλης και ο επίτιμος πρόεδρος της Χαραυγής Σωκράτης Πτερνέας …..

***Ο αγαπητός φίλος και συνεργάτης Τάσος Κορφιάτης  συλλυπείται βαθύτατα τον Δήμο Φραγκάκο για τον θάνατο του αδελφού του Μιχάλη και μετέχει στο πένθος του.

Η οικογένεια Φραγκάκου αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσους συμπαραστάθηκαν με κάθε τρόπο στο βαρύτατο πένθος της…

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply