Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι ο  Περαμαϊκός δεν θα κατέβει να αγωνιστεί την Δευτέρα για το Κύπελλο . Αφού μέχρι τώρα δεν έχει καταθέσει κανένα δελτίο. Λογικά δεν θα λάβει μέρος και στο πρωτάθλημα. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου βέβαια. Θα γίνει αυτό που είχε δηλώσει στη στήλη ο πρώην πρόεδρος του ιστορικού συλλόγου Γρηγόρης Στάθης. Θα ετοιμάσουν και θα οργανώσουν την ομάδα από τώρα για του χρόνου….

Οργανώνεται και στις υποδομές ο Ερμής Κορυδαλλού  ξεκινώντας μια νέα προσπάθεια με το προσωνύμιο

“Blue Fighters” .Χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν τα σωματεία ρίχνουν το βάρος στις ακαδημίες τους , εκεί όπου βρίσκεται πραγματικά το μέλλον του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου…..

Σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε χθες το πρωί στο ΚΑΤ ο Α΄ Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος & Κυπέλλου της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ Κώστας Χολέβας Του αφαιρέθηκε μια κύστη στην ρινική κοιλότητα και τώρα είναι πολύ καλά. Ο ίδιος επικοινώνησε μαζί μας για να εκφράσει τις ευχαριστίες τους σε όσους τον θυμήθηκαν . Παράλληλα ευχαριστεί την διακεκριμένη ιατρό Πλαστική Χειρουργό κ. Παρασκευή Μπρούμη που τον χειρούργησε,  για το τεράστιο ενδιαφέρον που έδειξε στην περίπτωση του…

Πέρασε ένας χρόνος από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο 20χρονος ποδοσφαιριστής του ΑΟΚ Φαλήρου Χρήστος Τσιάμης , σε τροχαίο σε  εκείνο το καταραμένο σημείο στη Λεωφόρο Κηφισίας. Την Κυριακή στις 9.30 το πρωί στην Παναγίτσα στην πλατεία Καισαριανής  θα γίνει το ετήσιο μνημόσυνο του. Όλοι οι συμπαίκτες και οι  φίλοι του  θα είναι εκεί ….