Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Και ξαφνικά δημιουργήθηκε θέμα από το  πουθενά. Η επίσκεψη αντιπροσωπείας της Μικτής Πειραιά  στην τηλεοπτική εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο κανάλι « Έψιλον » άναψε …φωτιές . Πεδίο αντιπαράθεσης το facebook , όπου ακούστηκαν πολλά και διάφορα . Ακόμα και «χονδρές» κουβέντες. Κάποιοι υπερασπίζονταν την παρουσία της Μικτής στην εκπομπή τονίζοντας  ότι έτσι προβάλλονται οι ομάδες και το Πειραϊκό ποδόσφαιρο, ενώ η άλλη πλευρά υποστήριζε πως η Μικτή δεν είναι περιοδεύων  θίασος  και πως οι εκπομπές αυτού του είδους δεν είναι αθλητικές και δεν βοηθούν πουθενά. Η στήλη δεν παίρνει θέση, αλλά σέβεται όλες τις απόψεις. Σίγουρα υπάρχουν τα υπέρ και τα κατά , αλλά δεν είναι της ώρας να τα αναλύσουμε….

Μία ακόμα εξαιρετική κίνηση για την πλαισίωση της προπονητικής ομάδας έκανε η Διοίκηση του Ερμή Κορυδαλλού. Ο Λάκης Μπαλλής   εκτός από “φύλακας άγγελος” της εστίας της ομάδας , θα  είναι και προπονητής τερματοφυλάκων αφού

διαθέτει τις γνώσεις αλλά και όλα εκείνα τα υπόλοιπα στοιχεία (εμπειρία, ακεραιότητα χαρακτήρα, αγωνιστικά χαρακτηριστικά, προπονητικές ικανότητες), ώστε να δημιουργήσει τους επόμενους τερματοφύλακες για την ομάδα.

Μετάθεση πήρε ο μέσος της Χαραυγής Θωμάς Μακαρονάς που υπηρετεί στο Πολεμικό Ναυτικό , κάτι που φαινόταν ακατόρθωτο και θα μπορεί πλέον να μετέχει στις προπονήσεις της ομάδας του . Ας είναι καλά ο Πτερνέας με την τεράστια συνδρομή του Μανιάτικου στοιχείου….

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών  και κηδεύτηκε χθες ο Κήμης Αβραμίδης . Ένας παλιός καλός φίλος. Διατέλεσε πρόεδρος της Χαραυγής την δεκαετία του 1980 ενώ ήταν ένθερμος φίλος του Ολυμπιακού , με τον οποίο κάποια εποχή ασχολήθηκε και διοικητικά….