Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Την Δευτέρα στις 18.30 στα γραφεία της ΕΠΣΠ θα γίνει η κλήρωση της 3ης φάσης του Κυπέλλου Πειραιά « Μιλτιάδης Μαρινάκης». Μετέχουν συνολικά 26 ομάδες . Οι 17 είναι της Α’ Κατηγορίας και οι 9  της Β’. Θα γίνουν συνολικά 10 αγώνες , ενώ 6 σωματεία θα περάσουν χωρίς αγώνα στον τέταρτο γύρο, για να συμπληρωθούν οι 16 ομάδες. Οι 10 αγώνες της 3ης φάσης θα διεξαχθούν την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου…..

Στον Κυριακάτικο αγώνα του Καυτατζογλείου κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού ήταν ο Στέφανος Καπίνο. Με τον Ηρακλή αγωνίστηκε ο Λευτέρης Ιντζόγλου. Τι κοινό έχουν αυτοί οι δυο σπουδαίοι ποδοσφαιριστές; Ξεκίνησαν την καριέρα τους από τον Αετό Κορυδαλλού…..

Συμπληρώθηκαν δυο χρόνια από την ημέρα που έφυγε από κοντά μας ο Αριστείδης Παπαμιχαήλ. Ένας τεράστιος παράγοντας από τους πιο σημαντικούς στην  ιστορία του ποδοσφαίρου, και όχι μόνο, της Δραπετσώνας . Όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν πρόκειται ποτέ να ξεχαστεί . Θα είναι για πάντα στις καρδιές μας ….

Με ελλείψεις αγωνίστηκε ο ΑΣ Ποντίων την Κυριακή στην Αίγινα. Καταρχήν απουσίαζε ο Σταύρος Γεργεριτάκης που παντρεύτηκε πρόσφατα και ήταν στο μήνα του μέλιτος. Επίσης την Κυριακή νυμφεύτηκε  ο Κώστας Τζίτζηρας και φυσικά δεν αγωνίστηκε. Μαζί με αυτόν απουσίαζε και  ο Κυριάκος Νίκανδρος που ήταν κουμπάρος στον γάμο του συμπαίκτη του Όλα του γάμου δύσκολα για τους Πόντιους …..

Πατέρας έγινε  ο ποδοσφαιριστής των Σαλαμινομάχων Δημήτρης Ταμπουράκης . Η σύζυγος του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο και πανέμορφο αγοράκι . Όλοι στην ομάδα και ο πρόεδρος Στέλιος Φασουλής του στέλνουν τις καλύτερες ευχές τους…..

Σήμερα στο  dailytvradio  η εκπομπή αθλητικού περιεχομένου  που παρουσιάζει ο Χάρης Αρζόγλου από τις 6 μέχρι τις 7 το απόγευμα θα έχει  ειδική αναφορά και  στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίωρο της εκπομπής. Αξίζει να συντονιστείτε όλοι  να την ακούσετε…..