Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Ξεκίνησαν χθες οι εργασίες ανακατασκευής του χλοοτάπητα στο γήπεδο του Σχιστού « Παναγιώτης Σαλπέας» . Λογικά το γήπεδο θα είναι έτοιμο σε δυο μήνες περίπου. Ας το ελπίσουμε γιατί κανένας δεν ξέρει. Τα έξοδα θα καλυφθούν από την Περιφέρεια Πειραιά . Προς το παρόν η ομάδα  του ΑΠΟ Κερατσίνι θα προπονείται στο βοηθητικό γήπεδο  με τον πλαστικό χλοοτάπητα που βρίσκεται στον ίδιο χώρο.…

Αιφνιδίασε ο Βασίλης Ιωαννίδης με την απόφαση του να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του Πανφαληρικού .Λίγες μέρες πριν , είχε κάνει  δηλώσεις για τον προγραμματισμό και τους στόχους της  ομάδας . Τι μεσολάβησε , κανείς δεν ξέρει. Ο ίδιος είπε ότι δεν αισθανόταν καλά. Και αποφάσισε  να αποχωρήσει . Ίσως βρήκε την «χρυσή » ευκαιρία  για φύγει τώρα πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα . Ποιος ξέρει….

Πέντε παίκτες από τον Πανφαληρικό πήγαν τις τελευταίες μέρες στον Αργοναύτη Γουνελάς, Χατζησταύρου Ξύγκος, Ροδίτης , Σουνόγλου). Αν προσθέσουμε και τους Τουρουντζή, Τσανεκλίδη και Κουρκούνα που είχαν πάρει μεταγραφή από τον περασμένο μήνα , συνολικά οκτώ ποδοσφαιριστές πήγαν στον ιστορικό σύλλογο του Χατζηκυριακείου από την  Νεοφαληριώτικη ομάδα .Όπως ειπώθηκε ήταν επιθυμία των ίδιων των παικτών να πάνε στην ομάδα που προπονητής είναι ο Μπάμπης Σκλάβος  , με τον οποίο ήταν μαζί πριν από δυο χρόνια στον Πανφαληρικό…. .

Απόψε το βράδυ στις 20.00  ο πρόεδρος της Ένωσης Α.Α. Ρέντη Δημήτρης Βούτσελας θα παραθέσει συνεστίαση στους ποδοσφαιριστές της ομάδας  για την έναρξη του πρωταθλήματος  στο ψητοπωλείο «Ψηστήρι του Μάνου » στα Καμίνια …..

«Έφυγε » από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών ο ιστορικός ηγέτης  της Χαραυγής  Λευτέρης Αναγνωστόπουλος . Διατέλεσε πρόεδρος  του συλλόγου από το 1977 μέχρι το 1981 που ανήλθε η ομάδα στην Α’ Κατηγορία , και από τότε παραμένει συνεχώς εκεί….

Ο γνωστός Πειραιώτης προπονητής και μέλος του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιά  Γιώργος Κωττάκης αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τον Διευθυντή της Ουρολογικής Κλινικής του Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας κ. Ιωάννη Φωκίδη καθώς και όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Κλινικής για τοο τεράστιο και ανθρώπινο ενδιαφέρον που έδειξαν στην περίπτωση της κόρης του Χρύσας….