Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Το 7-0 της Οδηγήτριας επί της Νίκης Ρέντη , ήταν το σκορ της αγωνιστικής . Ωστόσο θα πρέπει να σταθούμε  στο δεύτερο 5-0 του Αετού Κορυδαλλού , τις δυο πρώτες αγωνιστικές , στο πολύ καλό ξεκίνημα του ΑΣ Δραπετσώνας, της Ένωσης Α.Α. Ρέντη,  της ΑΕ Αίγινας, του Ερμή Κορυδαλλού , του Κερατσινίου . Αντίθετα άσχημα ξεκίνησαν η ΑΕ Περάματος, η Νίκη Ρέντη , ο ΑΟ Κορυδαλλός, ο Πανιώνιος Κερατσινίου, η Ελλάς Ποντίων καθώς και οι δυο νεοφώτιστοι ΑΟΑΔ και Αρμενική..

Ξεχώρισαν επίσης τα μεγάλα σκορ αυτό το Σαββατοκύριακο. Το 7-0 της Οδηγήτριας επί της Νίκης Ρέντη, το 6-1 της Αίγινας επί του ΑΟΑΔ, το 5-0 του Αετού Κορυδαλλού επί της ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα,, το 5-1 της ΑΕ Μοσχάτου επί της ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας, το 4-0 του ΑΣ Δραπετσώνας επί του Πανιώνιου Κερατσινίου , το 4-0 του Ικάρου Καλλιθέας επί της ΑΕ Περάματος, το 3-0 της Ένωσης Ρέντη επί του ΑΣ Ποντίων. Δεν θυμάμαι άλλη χρονιά να είχαμε τόσα πολλά μεγάλα σκορ σε μια αγωνιστική….

Σοβαρά επεισόδια είχαμε στην εξέδρα μεταξύ οπαδών στον αγώνα  ΑΟ Κορυδαλλού – Φαληρικού, με πρωταγωνιστή τον ποδοσφαιριστή του… Αμπελακιακού Αντώνη Τσαγκάρη.Τον οποίο η διοίκηση των Κορυδαλλιωτών κατήγγειλε ευθέως . Από την πλευρά του βέβαια ο παίκτης υποστηρίζει τα δικά του….

Στον 2ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας  δεν σημειώθηκε το  Σαββατοκύριακο καμία ισοπαλία. Να  τονίσουμε με την ευκαιρία, ότι στον όμιλο αυτό των 13 ομάδων δεν υποβιβάζεται απευθείας καμία ομάδα . Θεωρητικά έχει ήδη πέσει η Ειρήνη 2005 που δεν λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα . Οι τέσσερις τελευταίες ομάδες της κατάταξης θα παίξουν στα πλέι άουτ για να αποφύγουν την μία θέση που οδηγεί στη Γ’ Κατηγορία….

Μόλις σκόραρε ο Αργείτης του Πολυκράτη απέναντι στην Άνω Νεάπολη απευθυνόμενος στον γκολκίπερ των αντιπάλων του Αντωνιάδη του είπε :« Πάρτο το γκολ …γατάκι για να μη μιλάς » και πήρε δεύτερη κίτρινη με αποτέλεσμα να αποβληθεί. Και μια …λεπτομέρεια. Με το γκολ αυτό ο Αργείτης  μείωσε σε 3-1 .Που να κέρδιζε κιόλας….