Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Πολύ ενδιαφέρουσα η πρόταση του Στέφανου Φαναρίτη για την δημιουργία ενός ομίλου στην Α’ Κατηγορία με την παρουσία 18-20 ομάδων σε βάθος δυο χρόνων για να γίνει η κατάλληλη προετοιμασία. Με αυτό τον τρόπο το πρωτάθλημα γίνεται πιο ενδιαφέρον σίγουρα και με πολλές καλές ομάδες , χωρίς αυτές τις μεγάλες διαφορές δυναμικότητας που υπάρχουν ανάμεσα στα σωματεία  Και φυσικά το Πειραϊκό ποδόσφαιρο , γίνεται  πιο δυνατό. Βέβαια ενώ όλοι παραδέχονται ότι η  λύση αυτή είναι η καλύτερη , αρκετοί είναι αυτοί που διαφωνούν για ευνόητους λόγους. Οι διοικήσεις της ΕΠΣΠ εδώ και χρόνια δεν θέλουν να προχωρήσουν το θέμα, προφανώς γιατί φοβούνται το κόστος. Από την άλλη πλευρά υπάρχει και το θέμα με τους δυο πρωταθλητές των ομίλων που ανέρχονται στην Γ’ Εθνική . Με έναν όμιλο χάνεται αυτό το δικαίωμα των δυο ομάδων. Διαλέγουμε και παίρνουμε….

Για δεύτερη συνεχόμενη τετραετία ο  βετεράνος διαιτητής Σπύρος Λιόλιος εκλέχτηκε στο διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας( ΟΔΠΕ) . Έτσι ο Πειραιάς θα συνεχίσει να έχει εκπροσώπηση στο σημαντικό αυτό όργανο……

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών ο πρώην πρόεδρος του Ερμή Κορυδαλλού Δημήτρης Αραμπατζής , κτυπημένος από την επάρατη νόσο.  Ασχολήθηκε διοικητικά με τον σύλλογο στα μέσα της δεκαετίας του 1980 ενώ επί προεδρίας του ο Ερμής ανήλθε στη Δ’ Εθνική  για πρώτη φορά  την περίοδο 1991-92.

Η κηδεία του  θα γίνει σήμερα στις 13.30 στο Γ’ Νεκροταφείο . Καλό σου ταξίδι Δημήτρη και να δώσεις χαιρετίσματα στον Γιώργο Ξηράκη τον άλλο μεγάλο ηγέτη του Ερμή , που έφυγε κι αυτός πριν από δυο χρόνια τόσο άδικα….

Σήμερα στο  dailytvradio  η εκπομπή αθλητικού περιεχομένου  που παρουσιάζει ο Χάρης Αρζόγλου από τις 6 μέχρι τις 7 το απόγευμα θα έχει  ειδική αναφορά και  στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίωρο της εκπομπής. Αξίζει να συντονιστείτε όλοι  να την ακούσετε…..