Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Δεν έγινε ορισμός των διαιτητών των αγώνων των Πειραϊκών πρωταθλημάτων , για το Σαββατοκύριακο. Κι αυτό  επειδή , κάποια σωματεία οφείλουν χρήματα στην ΕΠΣΠ. Και για οριστούν διαιτητές στον αγώνα τους  θα πρέπει να εξοφλήσουν σήμερα ή να  κάνουν κάποιο διακανονισμό…..

Ο Γιάννης Ρεντζής που πρόσφερε πολλά σαν διαιτητής , ανέλαβε τώρα  μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας . Είναι καταξιωμένος στο χώρο και η παρουσία του θεωρείται πέρα για πέρα σημαντική ….

Νέα σχολή διαιτησίας ετοιμάζεται για τον Νοέμβριο . Είναι φανερό ότι ο χώρος χρειάζεται ανανέωση και τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει σημαντικά βήματα . Αρκετά νέα παιδιά θεωρούνται ιδιαίτερα αξιόλογα και ήδη δείχνουν δείγματα ότι μπορούν να τα καταφέρουν . Με αυτόν τον τρόπο το Πειραϊκό ποδόσφαιρο  θα ωφεληθεί σημαντικά …

Είναι  μεγάλη απώλεια για τον Αστέρα Νίκαιας και το  Πειραϊκό ποδόσφαιρο ο Γιώργος Πλέσσας . Ένα σπουδαίο παιδί που αγαπούσε την ομάδα του και από το 2012 πρόσφερε πολλά γι’ αυτήν. Δυστυχώς τα τελευταία 2-3 χρόνια ταλαιπωρήθηκε πολύ με τον καρκίνο στο πάγκρεας και χθες άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 48 ετών. Φεύγει και αφήνει πίσω του  ένα τεράστιο κενό. Εκεί που πηγαίνει θα έχει πολλά να πει με τον Νίκο Γρούμπα και τον Σωτήρη Παππάς δυο  άλλους   σημαντικούς  φίλους  της ομάδας που  έφυγαν τόσο πρόωρα και άδικα κι αυτοί από τη ζωή. Καλό σου ταξίδι Γιώργο….

Παραιτήθηκε από τη διοίκηση των Νέων Δραπετσώνας ο Χρόνης Ταουξής. Δεν αναφέρει στη δήλωση που έκανε, τους λόγους της παραίτησης του , αλλά σίγουρα έχει να κάνει με την κλήση της ομάδας του σε απολογία για τον αγώνα με τον Παννεαπολικό, αλλά δεν αναφέρει κάτι σχετικό στο φύλο αγώνα ο διαιτητής Λεμπέσης . Κάτι μου λέει όμως ότι ο Χρόνης δεν θα επιμείνει στην παραίτηση του αφού είναι δεμένος με τους Νέους Δραπετσώνας και έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα…..