Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Ανακοινώθηκαν τελικά χθες το μεσημέρι οι ορισμοί των διαιτητών στους αγώνες του Σαββατοκύριακου. Δεν ορίσθηκε μόνο διαιτητικό τρίο στο παιχνίδι του Ολυμπιακού Περάματος με τον ΑΣ Κωφών που είναι προγραμματισμένος για αύριο στις 12 το μεσημέρι στο γήπεδο Περάματος . Κι αυτό επειδή όπως ειπώθηκε ο Περαματιώτικος σύλλογος δεν πλήρωσε την οφειλή του ή μέρος αυτής στην ΕΠΣΠ. Οι υπεύθυνοι της ομάδας με τους οποίους επικοινωνήσαμε μας είπαν ότι θα πληρώσουν σήμερα, αφού χθες αδυνατούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο , λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων . Οπότε λογικά το θέμα θα λυθεί σήμερα…..

Η πρόεδρος Πολιτισμού , Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι είναι κοντά στα ερασιτεχνικά σωματεία του Πειραιά . Οι εργασίες που έγιναν με δική της πρωτοβουλία  το καλοκαίρι στο γήπεδο Αγίου Διονυσίου  βελτίωσαν σημαντικά την κατάσταση ενώ στην συνάντηση που είχε προχθές με τα σωματεία υποσχέθηκε να λύσει κάποια από τα προβλήματα  μιλώντας καθαρά με τη γλώσσα της αλήθειας και χωρίς να υπερβάλλει….

Με προσωπική απόφαση του προέδρου της Χαραυγής Σωκράτη Πτερνέα και με σεβασμό στην ιστορία και στην υλική και ηθική τους υπηρεσία προς το Σύλλογο, θα τιμηθούν οι διατελέσαντες πρόεδροι, παράγοντες αθλητές και φίλοι της ομάδας που αγάπησαν τη Χαραυγή και προσέφεραν ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους! Οι βραβεύσεις θα πραγματοποιούνται πριν από την έναρξη κάθε αγώνα εντός  έδρας . Η αρχή έγινε την περασμένη Κυριακή με τον φίλο του  συλλόγου Γιώργο Βαγιάκη…

Είχαμε πολλά χρόνια να μιλήσουμε με τον κ .Σπύρο Καποδίστρια επί σειρά ετών παράγοντα του συλλόγου ΑΟ Παλαιάς Κοκκινιάς  και ειλικρινά συγκινηθήκαμε. Μένει μόνιμα στην ιδιαίτερα πατρίδα του την Κέρκυρα  και επικοινώνησε μας μαζί γιατί διάβασε για τον θάνατο του παράγοντα του Αστέρα Νίκαιας Γιώργου Πλέσσα. Χαρακτηριστικά μας είπε: «Τον Γιώργο τον είχα στην ομάδα μου για πολλά χρόνια . Ήταν σπουδαίος ποδοσφαιριστής , αλλά πάνω από όλα σπάνιο παιδί. Ένας αδαμάντινος χαρακτήρας. Τα ειλικρινή μου συλληπητήρια στην οικογένεια του .»

Πατέρας έγινε ο Πειραιώτης διαιτητής Χάρης Ανθόπουλος .  Η σύζυγος του Αθηνά έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο και πανέμορφο  κοριτσάκι  που είναι το δεύτερο της οικογένειας και ήλθε να συμπληρώσει την ευτυχία . Να τους ζήσει…