Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

***Βλέποντας κάποιος αυτή την λαοθάλασσα που υπήρχε προχθές στο γήπεδο του Σχιστού « Π. Σαλπέας», δεν μπορεί παρά να γυρίσει πίσω τον χρόνο και να αναπολήσει παλιές μεγάλες στιγμές του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Με την ευκαιρία να πούμε ότι το τουρνουά ακαδημιών « Παναγιώτης Σαλπέας » που διοργάνωσε η ΕΠΣ Πειραιά σε συνεργασία με τον Δήμο Κερατσινίου- Δραπετσώνας και την Ένωση Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Πειραιά θα πρέπει να γίνει θεσμός και να καθιερωθεί στη συνείδηση όλων των φιλάθλων . « Διψάει» ο κόσμος για τέτοιες εκδηλώσεις . Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ξεκινάει από τις υποδομές του….

***Στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα συνεχίσει να είναι και φέτος η πρόεδρος των Νέων Δραπετσώνας Ειρήνη Μαρούπα- Ταουξή με αυξημένες μάλιστα αρμοδιότητες. Αποτελεί προσωπική επιλογή του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντωνή….

***Δυο φίλοι «κολλητοί» πρόεδροι σωματείων Α’ Κατηγορίας , έπαψαν πλέον να έχουν σχέσεις μεταξύ τους από μια παρεξήγηση. Ο λόγος είναι ότι ο ένας« έβαλε στο μάτι» ένα παίκτη από την ομάδα του φίλου του για να τον πάρει στη δική του. Αυτός θύμωσε τόσο πολύ που έφτασε στα άκρα. Τον διέγραψε από  φίλο  στο… Facebook…..

***γιο τους  βάπτισαν το Σάββατο στον Άγιο Αντώνιο Κερατσινίου  ο γνωστός προπονητής Νίκος Κανελλόπουλος και η σύζυγος του Κωνσταντίνα Μπόνη . Στον μικρό δόθηκε το όνομα Ιωάννης με την χαρά όλων να καθρεπτίζεται στα πρόσωπα τους. Ιδιαίτερα δε του παππού Γιάννη Κανελλόπουλου μέλους της επιτροπής των Μικτών της ΕΠΣΠ που άκουσε συγκινημένος το όνομα του. Να σας ζήσει ο Γιαννάκης να είναι γερός  και να τον δείτε όπως επιθυμείτε. Δηλαδή ποδοσφαιριστή. Τι άλλο;;;

***Είναι και οι δυο προπονητές που έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά.  Και οι δυο εργάζονταν σε ομάδες Α’ Πειραιά. Και οι δυο ανανέωσαν τη συνεργασία τους. Για τρίτη  και τέταρτη συνεχόμενη χρονιά αντίστοιχα . Μέχρι και τα επίθετα τους μοιάζουν. Σταμπουλής ο ένας …. Σταμπουλίδης ο άλλος  …..

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply