Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Αετός Κορυδαλλού και Κερατσίνι συνεχίζουν «χέρι- χέρι » την πορεία τους στο πρωτάθλημα .Χωρίς την παραμικρή βαθμολογική απώλεια , μετά από επτά αγώνες …. Αντίθετα στον άλλο όμιλο ο ΑΟ Καραβάς είχε το πρώτο « στραβοπάτημα »  αφού ήλθε ισόπαλος με την ΑΕ Μοσχάτου στην έδρα της . Πάντως παραμένει αήττητος  έχοντας βαθμολογική διαφορά τριών βαθμών από την Οδηγήτρια και τεσσάρων από Κύπρο και Ερμή Κορυδαλλού…..

Εντυπωσιακή πορεία της Αμφιάλης στη Β’ Κατηγορία .Με έξι στα  έξι .Πολύ καλό ξεκίνημα από μια ιστορική ομάδα που δουλεύει σωστά και μεθοδικά φέτος…..

Συνέβη το Σάββατο στον αγώνα παιδικού πρωταθλήματος  Νέων Δραπετσώνας – Πήγασου Αγίου Διονυσίου. Λίγο πριν από την έναρξη του β’ μέρους οι δυο ομάδες έχουν παραταχθεί για να συνεχιστεί το παιχνίδι. .Όλοι είναι στη θέση τους εκτός από τον  νεαρό  διαιτητή Πούλο . Ο οποίος είχε αλλάξει ,πήρε  το φύλο αγώνα,  και έφυγε χωρίς να ειδοποιήσει κανένα !!!!. Tη στιγμή εκείνη το σκορ ήταν   4-0 υπέρ του Πήγασου  και οι  Δραπετσωνίτες  αγωνίζονταν λόγω αποβολών με 9 παίκτες . Προφανώς κάποιος είχε πει κάτι στον διαιτητή που το θεώρησε σαν απειλή  και γι’ αυτό αποχώρησε από το γήπεδο . Δεν εξηγείται διαφορετικά . Δεν θα έπρεπε όμως να ενημερώσει ; Να σημειωθεί  ότι στο γήπεδο βρισκόταν και ο υπεύθυνος ορισμού διαιτητών στα πρωταθλήματα υποδομών Μανώλης Συνοδινός…..

Άλλο και τούτο πάλι. Ο διαιτητής Ντουμιτρέσκου στον αγώνα Ένωσης Ρέντη – Αρμενικής έγραψε στο Φ.Α. ότι μετά τη λήξη

οι  ποδοσφαιριστές  Κολοφώτης Ι. και Αθανασίου  πήδηξαν την  εσωτερική περίφραξη  του γηπέδου και αποχώρησαν. Δεν εξηγεί όμως για ποιο λόγο την ..πήδηξαν . Τον λόγο έχει τώρα η Πειθαρχική , που θα πρέπει να αποφασίσει αν θα τιμωρήσει τους παίκτες. Αλλά γιατί να τους τιμωρήσει ; Για το πήδημα;…..

Τα συγχαρητήρια του στην Ελένη Λαμπαδαρίου για η διαιτησία της στον αγώνα με την Αστυπάλαια δίνει ο ηγέτης των Νέων Δραπετσώνας Βασίλης Ταουξής . Παρά την ήττα της ομάδας του . Το ίδιο είχε κάνει και με τον Κωνσταντόπουλο , πάλι μετά από ήττα  των Νέων. Με αυτόν τον τρόπο θέλει να δώσει μια απάντηση σε αυτούς που έλεγαν ότι διαμαρτύρεται για την διαιτησία για να δικαιολογηθεί όταν  η ομάδα του χάνει ….