Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Κανονικά θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο τα τοπικά πρωταθλήματα  . Η αναστολή ισχύει μόνο για τα Εθνικά. Τουλάχιστον αυτό ειπώθηκε χθες βράδυ από επίσημα χείλη…. Πάντως δεν ξέρω που αποσκοπούν αυτές οι αποφάσεις  με την διακοπή των πρωταθλημάτων . Γιατί   έχει αποδειχτεί ότι δεν βοηθούν πουθενά , στην εξάλειψη της βίας…..

Η φοβερή καταιγίδα που έπεσε λίγη ώρα πριν από τους χθεσινούς αγώνες Κυπέλλου Πειραιά  παραλίγο να αναβάλει κάποιους αγώνες . Μέχρι και χαλάζι έπεσε σε κάποια γήπεδα . Ευτυχώς τέλος καλό , όλα καλά . Τα μεγάλα σκόρ  ξεχώρισαν από του. Το Κερατσίνι  σάρωσε με 8-1στο « Παντελής Νικολαΐδης»  τον αγνώριστο  Φαληρικό που δυόμιση εβδομάδες πριν είχε δυσκολέψει   τους « ροσονέρι » μέσα στην έδρα τους ( 2-1).

Μεγάλες νίκες με 5-0 για  Αετό Κορυδαλλού και Ήφαιστο , ενώ οι  Σαλαμινομάχοι πλήρωσαν με το ίδιο νόμισμα την Χαραυγή που είχε περάσει νικηφόρα τον περασμένο μήνα από τα Αμπελάκια…

Την πρόκριση της ημέρας πήρε ο Αίας Σαλαμίνας ( ομάδα Β’ Κατηγορίας) που απέκλεισε στα πέναλτι την Ένωση Ρέντη . Η οποία είχε περάσει στις δυο προηγούμενες φάσεις( Οδηγήτρια και Καραβά)  με τον ίδιο τρόπο. Τότε είχε « καθαρίσει » ο γκολκίπερ Μανώλης Θωμόπουλος . Τώρα δεν έπιασε κανένα….

Τέλος η Κύπρος Κορυδαλλού πήρε άνετη πρόκριση με 2-0 επί της Αστυπάλαιας με δυο τέρματα στο πρώτο 15λεπτο….