Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Πρώτη απώλεια βαθμών για το Κερατσίνι και μάλιστα μέσα στην έδρα του απέναντι στον ΑΣ Ποντίων . Το γεγονός αυτό άφησε μόνο του τον Αετό Κορυδαλλού  στην κορυφή. Και τώρα οι δυο ομάδες αναμετρώνται μεταξύ τους αυτή την εβδομάδα σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να συγκεντρώσει  αρκετό κόσμο  του Πειραϊκού ποδοσφαίρου…..

Όλο το πρωινό της Κυριακής  το πέρασε στα γήπεδα ο Γιάννης Σπάθας . Αρχικά ξεκίνησε από το Παντελής Νικολαΐδης όπου παρακολούθησε το α’ ημίχρονο του αγώνα Άνω Νεάπολης – Ένωσης Καμινίων στην  συνέχεια  πήγε στο Ρέντη για το β’ μέρος του παιχνιδιού Λεόντων Καμινίων – Δάφνης Ταμπουρίων  για να ανέβει αμέσως μετά στις Σιταποθήκες και στον αγώνα Κερατσινίου – ΑΣ Ποντίων….

Η …παράδοση με τους προπονητές συνεχίστηκε  και αυτή την εβδομάδα. Δεινοπάθησε η ΑΕ Περάματος για να κάνει μια νίκη στο πρωτάθλημα  και μόλις την έκανε , ο προπονητής της Παναγιώτης Γκίκας υπέβαλε την παραίτηση του . Τα ηνία του συλλόγου τώρα στον Χάρη Γαλούνη και τον συνεργάτη του Γιώργο Τριαντάφυλλου .Ευχή μας είναι να πετύχουν στο δύσκολο έργο τους….

Σε  καφετέρια της Δραπετσώνας  η διοίκηση του ΑΣ Ποντίων παρέθεσε την περασμένη εβδομάδα, γεύμα στους ποδοσφαιριστές κάτι που δείχνει το οικογενειακό τμήμα που επικρατεί φέτος στον σύλλογο.  Σύσσωμο το Δ.Σ. συζήτησε με τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ για την μέχρι τώρα πορεία αλλά και για την συνέχεια του πρωταθλήματος…..  Μπράβο στον Βασίλη Τρουμπούνα. Ο έμπειρος Πειραιώτης αμυντικός της ΑΕ Νίκαια  παρόλο ότι το Σάββατο αγωνίστηκε με την ομάδα του στο παιχνίδι με τους Φιλάθλους, την Κυριακή  πήρε μέρος στον Μαραθώνιο δρόμο της κλασσικής διαδρομής, τον οποίο και τερμάτισε σε 4 ώρες και 30 λεπτά …..

Από την πρώτη αγωνιστική είχε να εμφανιστεί στο γήπεδο για να δει τους Νέους Δραπετσώνας  ο Χρόνης Ταουξής .Και πήγε τελικά την  Κυριακή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Κερατσινίου. Η παρουσία του τελικά συνδυάστηκε με νίκη που ήταν και η πρώτη της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα. Ήδη θεωρείται πλέον και επίσημα ….γουρλής…